|
Кое е најмоќното оружје на жените |
Внеси реплика | страница <1 23456 39> |
Автор | ||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И' врати ли? Јас не... Бев премногу изненадена |
||
|
||
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo jas do sega sum bil udaran od devojce oti izigrajuvav manjace:D
|
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее, така не се освојува девојка... Ама не требало да те удри...Најверојатно си ја уплашил
|
||
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obicno ne vrakam, toa ne e moj stil, gi zalam takvite i si prozolzuvam po patot, ama ovaa go pretera, so meseci ja trpev.. i posle ova.. koga ja zalepiv, ko poster.. jebiga..
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убо си и направила
Јас жалам што не и' вратив... Сега ќе морам да се корегирам во следниот живот |
||
|
||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се глупости
така сите да велеле не ќе читавме денес никаква поезија |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ustata,..........r'shum pravat so nea,koga sakaat! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pogotovo sto izleguva od neze....
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
priznavam,...ne se site teshko naoruzani,...ama gi ima, i rambo da im pozavidi,...heheheh
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секоја жена има свое оружје ...
|
||
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ama kakvo oruzje fizicko ili psihicko
|
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZENATA IMA mnogu oruzja , izlisno e da zboruvam za toa , ne za drugo ke napisam nekolku strani i pak nema da bidime na cisto
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne druze izvini jas sum mnogu fer sprema zenite i zato nekogas na gla mi se kacvat i me povredvat ali takov si sum... |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
snajder
Нов член Регистриран: 17.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-seksot.
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |