|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бре брза, какво сфаќање, какви бакрачи... ама сме благодарни што неуморно и несебично брзаш низ форумов за да не потсетуваш на тоа.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-nema na ..chemu,...be!
...a i eve , da go iskoristam i jas momentov ,pa da ti se zablagodarime i na tebe ,...za nevidenata pozrtvuvanost vo baranjeto i na linkovi,...za da bide i verodostojno potkrepen nechij (specijalen) napis,...tuka! ...i toj nashol da mi zbori za,...brzina! .... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chitam i se prashuvam, koja pesna da ja zapeam... dal - "srekjata so pari ne se kupuva" ili "zoshto si me majko rodila" breeeee belja.....
Kako mohe, srekjata da ni zavisi od parite!!!... zadovolstvata zavisat od niv!.... e sega koj kakvi zadovolstva posakuva, zavisi kolku, okoto ni e zasitno...ili kolkava ni e potrebata...na "okoto", ama pusto oko ne zasitno kje da E!... kako li kje proceni...kolku... mu e potrebno... A i Isus, shto moral da ni kazhe deka portata e tesna... i tolku... a da ni kazhal i toa... kolku chini "vlez"??? Parite se potreba! za Ovoj Svet! i tochka. A "vlezot" e bezpari! i "izlezot"... i preminot de! |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешно време немаш ли пари да си платиш струјата , топлото и да си купиш јадење си за никаде . Подобро стави си го јажето и тоа е ....колку и да си среќен
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za da bidesh "tivko srekjen", ne mora da umresh, barem ne telesno...
Изменето од viktorija123 - 06.Септември.2012 во 11:20 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Деновиве а ме прашаат како стојам со пари,одма трчам во вестерн унион по донации
И после ќе ми се фалат тука,волку пуштале од странство толку пуштале...А ја си знам кој срам го јадам
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,lele ,,,eee,,,,, site tuka svetci na nikogo ne mu trebale parite osven za ,,gore napred i dolu pozadi ,,,,,,,,za hrana de i posletoa shto sleduva ,,,,,
,,,,ae ,,,,a nikoj ne kazhuva otvoreno ,,,,z,sh ,,,site trchame ama navistina trchame ,,,po niv,,,, ,,,i PS,,,,koj drugo ke kazhe ke izlazhe,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На секого се потребни парите,но секој незнае со нив.
Науката за парите е таа која ме поттикна на стратегиски планови. И за мене станаа приоритет токму парите. |
|
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми требаат пари......ме боли стапов за парите......
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Ве прашале ли што ви значат парите... Ме прашале. |
|
Milko01
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па исто како тебе. Само без седмото зборче. |
|
Milko01
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ти немаш...........седмо зборче...... |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас познавам луѓе што многу сакаат пари,и многу лесно ги трошат....но не спечалени...лични,него ја имаат таа среќа секогаш за нив некој друг ги спечалува.
А тие пари докажано, се нај слатки пари,и не се бројат. Како бунар без дно
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |