|
Архитектура (слободна тема за дискусија) |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | ||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se iznasetam bi bilo ekstra (samo da ne e vaka snezno), ama ne bi sakala da ziveam tamu
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех зајче ,зајче . Не ја усеќаш романтиката со флаш црвено вино пред камина со најмилиот човек
.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidis... ne mi tekna na toa
Ama fino sto me potseti
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денешниот „скопјанец“ нити го познава градот и неговата култура, нити го чувствува градот како свој... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не сум баш сигурен со тоа што си го напишал ? Да си слушнал некој да се е пожалил од изгледот на градов освен ако не сака да каже нешто во врзка со политиката ? Јас немам слушнато . По сите анкети што сум ги гледал сите се задоволни од спомениците . Дури и секое славење веќе не може да го замислиш некаде другаде освен на плоштадот .
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не било дискутабилно дали некому нешто му се допаѓало, туку тоа што и како треба да се прави... кај нас се е наопаку и нема веќе надеж за било што а ова со плоштадот искрено ти е глупа реплика... прослави секогаш ќе има на било кој плошта д во светот, без разлика на неговиот изглед... Изменето од zabegan - 22.Септември.2012 во 16:34 |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес Бугарија слави независтност .И церемонијата не е во главниот град и не е на плоштад |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не сте имале никаков настан на плоштад? бидејќи тоа ми беше коментарот... а не за тоа кој каде слави независност... |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лажен архитект 30 години проектирал зградиФранцуската полиција уапсила 58 годишен маж кој 30 години нелегално работел како архитект и изградил неколку училишта и една болница. Фатен е додека надгледувал изградба на куќа бидејќи на сопственикот на куќата му биле чудни и нерационални одлуките на архитектот. Сопственикот решил малку да истражува во врска со него, па затоа отишол во комората за архитекти. Во комората откако увиделе дека го нема во никој од нивните регистри, случајот бил пријавен во полиција. Тој во последните неколку години заработил дури 926.000 евра, а кои сега мора да одговара на суд. За парите кои ги заработил во минатото додека работел како архитект нема да одговара бидејќи делото е веќе застарено. |
||
Klimovska
Нов член Регистриран: 22.Мај.2015 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво на сите,
Ве молам да одвоите минута за да ја пополнете оваа анкета. Благодарам! https://docs.google.com/forms/d/1N5P_AJa3G1N2JbfxwmILQHUP0wfI2XyfF6BdtCL6Jk0/viewform |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера, од срцев удар почина еден од најпознатите и најреномираните архитекти на денешницата, Заха Хадид
...не можеше Жарето наше да биде... мораше Заха да ни ја земат од светов
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |