|
Што ви иде? |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 86> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да си облечам џемпер |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и чорапи |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми иде ама осеќам до петок и ќе ми дојде... Да лупнам отказ па една мака да решавам.
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми иде крава, вол, слон, нешто мрсно да изедам.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо би рекла колешката..ми иде да оставам се' и да станам принцеза
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi ide ..da gi zaklucam doma site i da kidnam nekade sammm
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми иде да отворам продавница за играчки |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РЕКОА.... mi se idi na planina mallku raat na dusata od sveeeeeee ми иде да се спакувам и да заминам во непознат правец, подалеку оттука Да и скокнам од прозор на женава,. ми иде да му ја легнам и да не станам до утре сабајле или.. Ми иде да легнам до сабајле да се отспијам.. mi ide odma da zaminam nekaden na nekoja plaza i da se zaboravam tamu a be,..na pivo mi se ide,...ne za drugo. da mu ...bapnam edna! да и` искубам косии понекогаш ми иде, а понекогаш, ништо не ми иде da se pochesam kade ne me chesha ми иде да си легнам... а ме мрзи да станам mi idi da .... ama ne znam dali smeam mi ide da legnam i da se komiram odma.... Да се фрлам главечки во кревет... da si legnam... Ми иде сон на очи сето ова и мене ми иде.. .....и ти викам,скоро сите се спанковци. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...да ја продолжам низата ми се иде да си легнам и да се разбудам другиот вторник |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и го киднапирам мачорчево на Анастеа..како ме гледа ехх
На Гарфилд ми личи
Изменето од Santijago - 11.Септември.2012 во 19:59 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da si legnam...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 7677787980 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |