|
"ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ" |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман, вторпат
Белки има нешто што ти се бендисува (или некоја) |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажав еднаш и пак ќе кажам!!! Оваа серија има преку 200 милиони фанови низ цел свет!!! Нормално е да не му се допаѓа на некого!!! секој за се*е!!! Сепак има едно убаво блогче, http://maktrek.blogspot.com и преку него се оди на македонскиот дел од светскиот форум на STAR TREK
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ja proveriv stranata i stvarno e ok
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го ѕирнав блогчето а страната е нешто какво не сум видел со месеци, ептен е фаца ама шо викаш само за Star Trek фановите. А за промена да видиме нешто вакво : |
|
и то...
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi zavrsi serijata a jas ne gi gledav poslednite dve epizodi......
E dobro ke mi gi dadat na DVD, ama ... |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е исто брат. Јас и репризата ја гледав двапати, ама уште ми плачи душата. Еве сега ги данлодирам 4-те сезони ама пак на телевизија е пофаца. Секој ден имавме цел во живото да се нацртаме пред телевизор во 7 и пол сато. Сега пусти ми се денојте. МАМЕ МУ Е_БАМ НА ТИЕ ШО ЗАГОВАРАЈА И ШО ИЗДЕЈСТВУВАЈА ДА СЕ УКИНИ СЕРИЈАТА. |
|
и то...
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Q'pla my friends!!!
Шо викате за новиот филм со ке се снима за почетоците на Стар Трек? Мене не ми мириса како што треба изгледа ке биде претерано изкомерцијализиран. Режисерот од Невозможна Мисија 3, Абрамс ке го режира и ме го направат тешка акција!!! Live long and prosperious!!! |
|
...does it worth livin'...
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ти кажам јас сум фан на Стар Трек, сум ги гледал сите серијали од почеток до крај (мислев на сите сезони) и сите играни филмови!!! Досега немало некоја утка, за овој ќе видиме!!! Сепак мислам дека нема да го направат до толку комерцијално срање!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mickey_k
Нов член Регистриран: 13.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе и јас се надевам дека ке е така. Сепак до сега само последниот Nemesis беше најкомерцијално подкрепен и беше најголмото разочарување од сите Стар Трек филмови (макар што мене ми се свиде).
Инаку ако во цледниот филм да биде цела екипа од Voyager ке биде прекрасно. Само како што читав ниеден од глумците што биле во сериите и фимовите нема да биде, ке бидат сосем нови (изгледа). |
|
...does it worth livin'...
|
|
YODA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАКО НЕ ОД VOYAGER, ОД ENTERPRISE СЕ НАЈЈАКИ БЕЗ КОНк*рЕНЦИЈА, ПА КОЈ ШО САКА НЕКА РЕЧИ.
|
|
и то...
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene site mi se bas OK. STAR TREK TI E ZAKON ZA SITE DRUGI SF SERII.
Bas cekam ovoj noviov serijal(ili film ke bide neznam) za akademijata da se pojavi ! |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е!!! Ентерпрајз повторно ја даваат, и имаме што да си глеаме!!! Браво за Телма. Сега уште Сител пак да испадне фер и да ја пушти Voyager да ја гледаме, и ќе ги частам.
|
|
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I Voyager i Enterprise se zakon
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ebago, Anshtajn i negovata gravitacija e zakonot
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |