|
Бугарската пропаганда го достигна дното |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
истата роба која ја има во Бугарија ја има и во Македонија ,оти секојдневно Македонци доаѓат да купуват роба од пазарот Илијанци и ја продават кај вас поскапо.
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Затоа сме опстанати и ќе опстанеме увек . Оти сме со силните на денот . Тоа е единствената шанса да постоиш и да не те изедат големите риби ?
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа се вика дај г'з за да не ти го земат другите.. Ама се некако на погрешната страна се вртите... Па затоа сте биле третирани како најниските во нивните друштва... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А сакаш да кажеш дека само Индија и Кина имаат незаконски погони? И како е можно да се увезе роба произведена на црно и да се пласира на пазарот во некоја друга држава.. Можно е само ако се пренесе на црно... А за тоа се знае што следува.. Иста таква роба се произведува и кај вас и во сите држави во светот само што многу мал дел дочекува да се пренесе во друга држава... Светската трговија бележи се поголем раст а додека сивата економија се поголем пад... Тоа е доказ дека производствата во светот се легализираа. Ај сега полека спремај по 50 денари од секој мој пост бидејќи гледам прашуваш за да научиш... Изменето од NRGMKD - 07.Септември.2012 во 15:29 |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам зш некој се секира за ова...
ма што кој па ние имаме со Бугарската историја...? Плевнелиев: Бугарија нема да прави компромис со својата историја |
|||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.mkd.mk/57166/makedonija/bugarite-odbivaat-da-go-gledaat-treto-poluvreme-proekcija-muzej/
абе дарко од кай намери татари за филмот? |
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа ти се вика Емиле, недостаток на секакво достоинство, национално, државно, земи го како сакаш. ( не за џабе, цел балкан збори и споменува некаква си "бугарска работа" ). На 8 септември 44-та, бугарската војска пукаше по партизаните а во сојуз со нацистите, а веќе наредниот ден партизаните и црвената армија им станаа сојузници, па се свртеа против довчерашните сојузници. Напиши ми само еден друг таков случај во историјата, и више не те закачам. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако картата на ЕУ беше преставена како дом за живеење, кој дел од куќата е најблискѕ асоцира со Бугарија?
Може ли некој да ми одговори? |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас можам . WC Сега среќен ли си ?
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бате тогаш комуњарите се направиле военен прееврат ..... Германија почнува да губи војната и комунистите со активна помош од Русија завземат власта . Тоа е . Нешто слично како кога ЈНА се повлекуваше од Македонија и вие фрлавте камени по нив ,а ден порано си живеевте мирно и кротко со нив .
|
|||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
българскате е на дъното нема що да я коментираме
а що стана со третото полувреме? |
|||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има, има што да се коментира! Вие можете повеќе! Зарем дното е пречка за вас? Со такви способности, како вашите, за вас лимит нема, пробивате секакви дна! Патем, третото полувреме заврши во 1943 година. Филмот е виден. Изменето од Platenik - 08.Септември.2012 во 08:41 |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na Zamundata go nema ushte
obadete koga ke go stavite |
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.dw.de/dw/article/0,,16225803,00.html?maca=maz-TB_maz_utrinski-5917-xml-mrss
Република Македонија опстојува на определбата за градење добрососедски односи и се залага низ отворен дијалог со Бугарија да се бараат решенија и да се надминуваат разликите кои влечат корени од минатото“, велат од кабинетот на Иванов. како разликите бе милам дека се барат решения за надминуване на приликите |
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |