|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | ||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу ми значат посебно кога ке треба да реновираме низ дома, можи како тапети да послужат..а и ако ви фати зидот влага не е проблем, можи да се заменат со евра,франци,фунти и стално сте во тренд.
Со монетите е малце потешко зашто ке треба да се прави диско кугла..... |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве прашале ли што ви значат парите...???Хммм... мене парите ништо ме немаат ПРАШАНО.... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Парите значат многу кога се потребни. Е сега, друго прашање e кои и колкави се нашите вистински потреби. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi trebaat samo za da imam kaj da prespijam, za smetkite da si gi platam i da imam sto da jadam i da se oblecam.. nisto poveke ne mi treba. Nikogas ne sum se luksuzirala...
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
парите секогаш значат и контролираат се што правиме, сакале тоа да го признаете или не... факт е дека се што правите, го правите со пари и нема тука што многу да се филозофира
|
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
C'e ??? Не е така и не е филозофија, туку факт на живеењето... а најубав пример е нашето доаѓање на форумов. Да не редам понатаму. Ајде сега почни да филозофираш дека не си мислел така, туку онака... па овака...
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имаш право. Наместо тоа требаше да ти посочам пример за правење муабет со некој пријател на улица...
Ти ништо немаш направено без пари ? Баш ништо ? Или с'е сведуваш на парична противвредност ?
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-tie shto gi imaat previshe,
...a vikaat deka ne e së vo parite ,...a i deka ne im znachat neshto posebno, ...im poskauvam da gi imaat premalku, ...pa, da vidam dali i togash ke ja peat ....istata ''pesna''! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секогаш сум велел дека на сиромав човек не можеш никогаш да му докажиш дека пaрите не се с'е. А тоа е затоа што едноставно никогаш не бил во состојба да ги има и да увиди дека тoa не е така. Тоа е истото како слепиот да ти кажува дека светлината е с'е... |
||
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Битен е полниот стомак Меси...
Имаше краток период кога имав, и живеев живот кога немав. Додека не види човек како е да ги брои ронките џабе е да му се објаснува, гледаме од различно гледиште. Не велам дека другите вредности не се битни, ама полниот стомак е примарна работа, егзистенцијалноста не можеме да ја негираме и да ја рангираме како нешто крајно небитно. Ете, и не дај боже да ме стрефи некоја болест, како да се лечам? Како да си дозволам лекарства? Не значи дека од аголот кој што гледаш ти го прави помалку вистинит аголот од кој што гледам јас или Брза.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е се во парите...
туку се што е поврзано со парите... е во парите... тој што немал не знае како е, џабе да му се објаснува... на една баба и викав ... ајдо бабо, здравје само... а она... а бе дете, здравје без пари нема... е нема... |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да ти кажам ка сум го минал иситот дел од животот како и ти, нема да ми веруваш... па уште да ти кажам дека додека ти барем си била во твоја татковина, сепак меѓу свои луѓе од кои сепак ќе имаш некаква помош или утеха, уште помалу ќе ми веруваш... Сум поминал такви моменти и од сегашна перспектива на проживеано, споредено и осознаено, можам да си земам за право на некој кој тоа го почувствувал на сопствена кожа, дека парите не се с'е. Ќе бидат C'E кога со нив ќе може да купиш C'E, а ТОА не е така. Секако, не мора да се сложиш со тоа видување. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |