|
ДИМО ХАЏИДИМОВ"НАЗАД КОН ABTOHOMИJATA" стр. 26. |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е каснаковски се е јасно од два три исечоци.Но кога обратно се вадат исчеоци за други искази ти се повикуваш на останати икс фактори , како дали е тој влав , српски , бугарски , руски агент и што уште не.
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е избришано , а ти продолжи онаму каде сме застанале , немој мене да ми ги повторуваш сликите.
Изменето од mungos80 - 26.Август.2012 во 21:37 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Муабетот на Каснакоски е всушност со глава у зид... Или подетално.. Кога ние демонстрираме факти, тогаш тие што ги пишале тие факти, некогаш и некаде се или улави, или фантазери, или националисти или противници на бугарија, а обратно кога Каснакоски демонстрира тука ултранационалистички факти за него се тоа вистинските креатори, тоа се правите историчари и тие се вистинските бугари и борци за правата... Значи ние тоа треба да го голтаме како тетките позади МРТВ, а Каснакоски неможе да ги проголта нашите факти.. А всушност и зашто ми се избришани фактите што ти постирав тука, факти во кои убаво бугарски историчар на бугарски јазик објаснил и појаснил за Ослободителните војни на Македонија и за македонските војводи. Дали проблемот е што беше пишан на бугарски јазик? Напротив уште поубав доказ дека бугарските историчари ја признаваат Македонија и војните што ги водела Македонија... Низ целиот текст се спомнува Македонија, Македонска, Македонски... Цврст доказ... Туку бидна ќе го копирам пак, само модераториве од завчера изгледа знаат "како се работи" ..... Само едно потсетување до модераторот ако евентуално подзаборавил кој сум...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде не одете офтопик!
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако може да видиме некој факт. Нешто сум пропуштил.
|
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |