IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 522523524525526 931>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:25
abe jas ne rekov deka nezdravo se trtis ali na nekoj mnogu mu bodes u o4i moze......jas na site mislm...
 aj ziveli....za zdravoo trtenje tvoe...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
VoNi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јуни.2006
Поени: 179
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VoNi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:28
Originally posted by bejbi bejbi напиша:

Е ај ко така... да се напијаме по нешто...
ама нели здраво се „тртам“
ej bejbi mnogu mi se sviga tvojot potpis(mnogu e jak
...dreams can take you anywhere...
Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:31
Леле леле... па вакви работи бе в бар се кажуваат... е дома на мајка ти вака...... 

Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:33
Kako menager na barov, ve molam da se koncentrirate na jadenjeto i pienjeto, a flertuvanjeto neka vi bide vo granica!
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
BeStSeLeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2006
Поени: 317
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BeStSeLeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:35
Originally posted by Dana Dana напиша:

Kako menager na barov, ve molam da se koncentrirate na jadenjeto i pienjeto, a flertuvanjeto neka vi bide vo granica!
Jas kako gostin naraciv pienje ama ne mi donesoame diskriminirat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:36
А бе Дано кај ни е Хеки... тука негде се врткаше... па да ги искара малку ко газда... а уствари.. кај е обезбедувањето на баров... да го исфрли слонот... некако не се вклопува во целиов амбиент...
Туку ај донеси нешто благичко...

Изменето од bejbi - 14.Август.2006 во 15:37

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:37
Originally posted by BeStSeLeR BeStSeLeR напиша:

Originally posted by Dana Dana напиша:

Jas kako gostin naraciv pienje ama ne mi donesoame diskriminirat
aj aj ne pla4i eve ti....
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:38
Ne znam sto se slucuva, heki ne mora da bide ovde, on e gazda i ima drugi povazni raboti, im se izvinuvam na gostite, sto poracavte, jas ke ve usluzam!
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BeStSeLeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:44
Jas Sakam ... Voda so otrov za gluvci
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:45
еве благичко

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:46
mnogu mudro od tvoja strana BESTSELER.....a da ne sakas da ti ja plesnam nekoja pa moze i otrov za konji ke pobaras....
dana izvini sto zabegav od temata ali me iznervira...

Изменето од blueprayer - 14.Август.2006 во 15:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 15:53
Ај ај не се нервирај многу... земи од благичково да те смири малку...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 16:00
daje mi mene musli (namesto blago) so lesnik, bademi i suvo grozje... e toa mi e zamena za 4okoladi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BeStSeLeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2006 во 16:03
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

daje mi mene musli (namesto blago) so lesnik, bademi i suvo grozje... e toa mi e zamena za 4okoladi...
na dieta da ne si???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 522523524525526 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.