|
Колку време...? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Август.2006 во 14:42 |
Ова се однесува од моментот на свршувањето до моментот кога ќе станете (или ќе заспиете)...
|
|
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesna tema ...............znaete neli---samo da ve potsetam ..... cigar po ebavanje kako pola ebavanje.....a cigar po jadenje kako pola ebavanje .....taka da ubavo e malku da se polezzi ....
|
|
......
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e za ova si mnooogu vo pravo kokomoko....posle dobar sex ako ne zapalam cigara isto ko da ne sum svrsila....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne smeam da si dozvolam da zgresam................ |
|
......
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku gledass kako sme isti ..... mislam mozam da ti ponudam da ti vodiss ljubov so nekoj a posle onaka zaedno da si ispusime po edno se salam
|
|
......
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he he... ....aj od kaj toa i zasto taka???? pa i ti si 4ovek (bar taka mislam) a sekoj 4ovek znae da zgresi....
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi...kakvi cigari pusis....
|
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum covek .... jas sum .............se uste ne znam ...........ama kke mi pognete da otkrijam sto sum .....
|
|
......
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema problem....mala pomos i se ke e okay. ali vo vrska so tvojot potpis-pa redno bese da go svtis toa....
ina4e, za temava se tegar4am dooolgo dooolgooo samo ako imam vreme....
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mnogu dolgo, zasto ke bide vreme za nova tura.. Ama, za cigara-dve, sekogas ima vreme..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вие пушачите ми ја замагливте темава со чадот од цигарите....
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ide bez cigara be Julija.. U pravo si, dosta pusenje u temava!
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podolgo ostanuvam vo postelata, nekade do nautro.No ako utroto se sluci vodenjeto na ljubov togash znam i denot da go pominam vo postela so partnerot.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
максимус
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne stanuva ako mi ni ubavo voopsto mozebi ke si poftorime
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |