|
Купување на гитара |
Внеси реплика |
Автор | |
angeliste
Нов член Регистриран: 05.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Август.2012 во 19:26 |
Здраво,во план сум да купувам Cimar, подмарка на Ibanez за околу 150 евра,дали е ок сумата?
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi koj model... i koja godina e proizvedena... i kolku e ocuvana.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
angeliste
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cimar_strat.JPG Ne znam koja godina,ama ovoj model e |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем не е ова на сликава Fender?
ти глеј да си спуштиш цена како и да е... особено ако планираш да си купиш и останата опрема види дали е оригинална зачувана, дали и се менувани делови, и многу нормално, колку добро е сочувана и дали е цврста инаку, стотина евра е најниска цена што ја имам сретнато за електрични гитари на старо, што не се ретки, како што е стратокастерот на пример |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
angeliste
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја намалив на 8000 ден.,гитарата ми изгледа добро сочувана,свежо менети магнети и сега ке ми ставаат жици,планирам да ја земам,па нека ми е со среќа
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |