![]() |
|
Колку партии ви се доволни ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Автор | ||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Poveke partiski sistem ...... |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
edna ama vredna
![]() moze i povekje ako se ima vreme ![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
edna dovolno,sepak zavisi od situacija mesto vreme
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
зависи од квалитетот на партијата,ако била експлозивна партија доволна е само таа.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
karaj nema....vo sabota pak...
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
playtoy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
odamna temava nesto ne e aktivna
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zivot je kurva ako ga ne jebes sje*ace te :))
|
||
![]() |
||
playtoy ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
sepak ke naglasam deka toa e moe licno mislenje sepak mozebi nekoj nema da se slozi so mojot zaklucok no sekoj ima pravo da si kaze sto misli
![]() ![]() |
||
zivot je kurva ako ga ne jebes sje*ace te :))
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Премногу партии постојат на нашата политичка сцена. Јас би се ограничил на една партија или пак ако е возможно да постои апартиски систем.
ПС: Знам дека темава е за секс, но не постоеше ваква тема во Политика, па тука да си ја отворам душата...
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
За нормалните луѓе и една-две партија се доволни . Сепак не сите сме мањачишта .
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
E dobro de ... moze i edna da e ama vredna ....
A moze da e i edna ko niedna ....
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
пффф...ова не се твои зборови... ![]() ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
|
Зависи во што го мериш времето ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
За првото незнам... ама второто... знам... ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |