|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 100> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
individua shto treska javno...gluposti:
....ama , toa i ne bash strashnoto,...postrashno e shto nekoj i mu gi'''pie'' !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па малку е па ти... Еве види ја на пример...ГРЦИЈА!!! |
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si !
grcija taka se rodila...zadolzena!
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тема-Кој е Груевски?па следи-
е да ме убиеше некој вчера немаше да знам дека оној во црвеното бил Груевски
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Страни језици најбоље иду с` пиќенце...
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој е Груевски ? Неизбањатиот .Тоаа му е веќе индианското име .Хау
-------------------------------------------------------------------------- интересно ми е дали ќе се најде некоја од неговите милиони навивачки каде ќе му понуди едно тушче ,шампонче ,она лично да му го изтрка грбот нормално заено двајцата под тушот сега е моментов сите што се му почитувачи да декларират нивната љубов кон него
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaa,...mi tekna:
...toa e onoj pozer,...shto lichno ja odbral (proliv) bojata na ogradata , ... na eden od skopskite mostovi ! |
||
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не го изгуби апетитот, само е доволно културен, додека зборува да не јаде, односно док се јаде не се збори-така го учеше учителката во школо и тој почитува. После сигурно се најал оти гледам-послужавниците се исти, чиниите исти, храната иста како кога бевме и ние. А морам да кажам, вкусно беше |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
охо, он да имаше некаква култура, ќе си се средеше малце да личи на политичар кој некој ќе го разбере озбилно и ќе си ја поправеше таа говорна маана и паторскиот десет до два начин на одење, и боксерскиот став како да има нешто со што да се фали...
не знае ни каков израз да има во однос на говорот, интервјуто или вестите што ги дава и дури и кога изразувал сочуство за трагичен настан ја имал таа насмевка на лице што како по шаблон си ја мести кога се слика со лопати... не знае ни да се поздрави ни да одбере зборови при контакти со други политичари од негов ранг да не збориме па за облека |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи... глупости... што е битно како се облекува, како оди... за говорна мана да му се смееш некому... кажува повеќе за оној кој се смее... тотално небитни работи... мислев дека треба да се дискутира за тоа што... и како работи Груевски... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а кодот на однесување е нешто многу битно за било кој човек на висока функција, во овој случај политичар, кажува многу за начинот на кој работи... нешто прво што примети народот и го коментираше не беа неговите идеи, туку тоа како не може човечево „р“ да каже а и самото тоа што човекот не се потруди ни најмалку да ги прикрие или смени своите маани, говори за тоа дека владее чисто за лечење комплекси, а не со некакви идеали, дали за криминал или за оправање на државата, сеедно и немаше еден момент досега во неговата кариера каде ставот во јавни изјаснуваљња не му бил „така ми се може“ ако читаме што стои зад подготвениот говор кој си го учи како прваче што учи стихотворба |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Респект за кажаново! Токму така. Секое потсмевање и потценување на основа на национална, расна , државна и религијска определба, како и на телесни и говорни маани, апсолутно е неприфатливо ! Изменето од Messenger - 24.Јули.2012 во 01:21 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја нити се смеам на неговата раса и нација, нити на неговата вера
и не збориме тука за некој со кој што секојдневно се социјализирам и за меѓусебна толеранција на личните особини, туку за човек што треба да биде водач, и тоа на цела нација и држава а за човек со телесни и говорни маани (поготово таков кој не сака од инает да ги поправи, а се поправливи) е нешпто нормално човек да не го разбере озбилно и нормално, па макар и да бил некој со најсдобри намери и визии... мислам дека ние сме единствена држава во светот каде што политичарите се појавуваат во јавност како крајни шарлатани, како некој да ги извлекол од дома директно... дај не се зезајте, за се си постои кодекс на однесување и изглед... а ако човек од политиката што треба да воведува ред поаѓа од анархистичкиот став „ќе бидам тоа што сакам да бидам, кај сакам и кога сакам" знчи дека кај нас настанала збрка меѓу стварите |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7374757677 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |