|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 40> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham
dragi gospoda, cek malku rakice da vi donesam od frizider, da ne mezite na suvo |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,, najnov pronajdok na ,,,dotichnata,,,,,,,,,rakiica ,,,vo kocki ,,mraz,,,,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas fanoi , pa opivaj gi moze kje bidat opieni fanoi inaku isto mu se fashcha na pajSERO pijan trezen pak tup Изменето од anakin - 20.Јули.2012 во 13:25 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,aaiiii,,,,,brzo nosilka,,,,anakin pak trezen ,,pak tup,,,,
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
homo hominus patetikus
nema druga definicija za tebe |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е баш сега баш ова ми се прави, нексиби матер
Изменето од kejt-d-grejt - 29.Јули.2012 во 22:17 |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Анастеа - 07.Август.2012 во 00:47 |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИИии шефке, добра нога држиш
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,oups,,,,
,,,po vokacija ,,,ova e provokacija ,,na mashkata populacija ,,forumska de,,, ,,odamna rekov deka se potrebni dve brezletni,,,,khm,,,,khm,,,, |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....чекај,мене нешто не ми е јасно. Охридско...книга поезија..нога... првите две знам чии се!..нозеве ме бунат...не беа такви. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi cheka rusalkite shefkata |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,dosta se zanimavavme so pilko ,,,aj malku poezija,,,od toa shto e na preubavite ,,,noze,,,khm,,,khm,,,
bash mi se pishuvashe ljubovna pesna pa mi se tushirashe posle, i nokti mi se lakiraa i ko sh,o e red neli,noze mi se shirea. I mozhebi ke napishev i ke gi rashirev, da ne zasvoneshe komshivkata [zhenata na komshijata so mevot] i da ne me vikneshe na minutka samo do kaj nea za da i go vidam sherbetot za baklavata,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,od gospozhata napishano,,,, vo mizhitatara,,,,,,,,, Изменето од pajser - 07.Август.2012 во 21:17 |
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ti ne si Kokos....ti si jali Riba, jali Macka |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |