|
Бугарија- вести, настани, актуелности |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Автор | ||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://dnes.dir.bg/news/burgas-letishte-vzriv-izraelski-turisti-atentatat-burgas-11594170?nt=4
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo 3to poluvreme
pa sega bomba go ebavte ezhot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не гледаш ли дека сè е поврзано со еврејте бе ? Ако и кај вас има 3 бусови со евреј верувај ми и кај вас ќе има атентат . и без тоа безбедноста е на многу пониско ниво од кај нас
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Битола има постојано гости од Израел .
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според израелскиот министер виновниците се од Иран , и ќе следи соодветен одговор.
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega se mislam dali treses gluposti oti si glup ili imbecil |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
твојте дебилски антибугарски коментари покажуваат колку си прост и ограничен во размислувањето
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno imbecil
jebate kurafta srekja ne samo so si tatarska napast nego i imbecil, so ne e cudno , site tatari se imbecili da si bugarin e vsusnost dijagnoza ne e nacija |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и тоа го кажува некој , за кој има доказ дека неговиот дедо се е декларирал како бугарин ,а татко му како југословен штом ја вртиш темата кон Татарија значо немаш аргументи никакви ,смешник цел свет ви се смее на тоа што се случува последните 2-3 години во Скопје ама вие го одобрувате . Затоа цел живот ќе си останете на село да копате .
|
||
mungos80
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И затоа ти дојде овде за овчар да бидиш.
|
||
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие што направиле диверизија на израелските туристи биле Иранци?!
Нели е тоа исто што и денешните Бугари? Една од теориите за потеклото на Бугарите беше иранската. Крвта вода нестава, нели? Дијагноза, дијагноза и тоа не било која. Тоа е посебна медицинска гранка, која исклучиво се бави со умот. Мислам психијатрија ја викаат! Ти Емилчо почна многу рогови да покажуваш во последно време! Тебе воопшто не би требело да те засегнува кој нас ни се смее. Ти и така си Бугарин, каков ти си занеш. Како таков гледај кој вас ви се смее. Уф, ме стегна сега, трчам да се испразнам. Изменето од Platenik - 19.Јули.2012 во 05:59 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Platenik секое твое уклучување на форумот е да навредуваш Бугарите . Демек твојте рогови ги трпам секој пат . Затоа ги прифаќај некој работи по машки
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си приметил, ама се сомневам,секое мое јавување е реакција, а не акција.
Контекстот на реакцијата е резултат од нечива акција или ако сакаш, чиста заслуга. Кога бодеш, биди спремен да бидеш и набоден. Машки! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересен склоп на настаните во Бугарија со изјавата на економистот Рубини за излезот на кризата преку војна.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1617181920 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |