|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....Ги зема ли под закрила ранодушноста?
ги гали ли? им шепоти ли зајадливо дека нема фајде да почнат да веруваат во Бога? Вреди ли барем да се обидат да летаат во слободен стил?
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,na ovoj izmeten dvor
na mojata detska soba suredena i zatvorena i ne mirisot na pecheno lisnato -Ti si mojot dom Zoshto znaesh bez dumanje kolku kapki mleko da mi stavish vo kafeto i olku minuti da go varish jajceto Dodeka ti raskazhuvam kako denes svetot se vrteshe okolumene se prashuvam,,,,,,, go pravam toa oti jas taka sakam ili za da ti gi gledam ochite kako svetkaat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Втората половина од животот
ја поминуваш тагувајќи по првата - и вели тој.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ти дојдам некогаш со Мижитатара да ми ја потпишеш |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи порано, да ја изладам ракијата
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
7h Кога си сама И крцкањето на песокта и плискањето на брановите го нарекуваш Тишина Стануваш рано Брзаш да бидеш сама За да ја пречекориш алузијата на вечноста во измислените богови. Таа е овде и сега Нејзиниот јазик ти ги водени ножните прсти И ти стануваш бестелесна Кога си сама Гласот кој те смирува го нарекуваш Тишина Радоста значи неоптовареност Значи доброволно препуштање И мигот трае... До следниот неминовно несовршен Елеганцијата на едноставноста без борба се повлекува пред неизбежниот мирис на кајгана, потоа кикот гласна музика и силни бои Доминантната бела раса доаѓа на плажа! Вцрвенети папушлави мевови и неуспешни антицелулитни третмани позираат за Фејсбук Погрешна дефиниција за Модернизам Па се прашуваш Што значи да се живее? |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,,,vchera vo pp,,,komshiite nejni ,,,kazhaa deka ,,fanala udzhum ,,za sk,,,,kaj nekoj,,a,,,,,mnogu dodra prijatelka ,,,,,a ,,,,,mazhot i ,,,na prijatelkata ,,i de ,, pak ,,ke pravi tostovi ,,,i kafinja ke vari ,,,,a mineralni vodi ,,samo ,,dzhambo ,,,,,,,,,brza misli mu ja ,,,,,
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izbegav od Pivofest
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
децата кемкаа за душек. и нормално, како го купија така не му се
испулија. мајка им, во стилот на пењал се непењал пари сум дал, го зеде,
си одлежа на него в море еден добар h, дури и си задрема без да се сети
дека добива патриотска боја. е па хода сад као зомби реш печена плавуша
и место не ја фаќа. Таму една. не ја знаете. една од оние кои вам да ви
се случеше такво нешто без да ви се дума би ви рекла, Како живееш
толку години без мозок?
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма ти добро знаеш, само реторички тука не дриблаш ...а одговорот во следната твоја збирка... хихихихи |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Антрополошката анализа според сладоледни критериуми или Си немал ѓаоло работа
Всушност, многу е едноставно. Луѓето се делат на две врсти. На оние кои јадат чоколадни сладоледи и оние кои јадат овошни. И нема тука мешање. На пример некој да одбере во својата порција една чоколадна топка и една од јагода.неее...поглупо нема. Одма знаеш дека станува збор за конфузна личност. И така денес дури си го сунчав дупето на плажа, ги гледав еден по еден сите околу мене и типував: овој е чоколаден, овој мора да е овошен и ако ми се посреќеше некој од маркираните да претрча до шанкчето да си купи сладолед, си го кривев вратот да му ѕирнам во порцијата дали сум погодила. Ама тоа го правев многу дискретно тресејќи си ја крпата или мафтајќи им на децата кои пливаа исправајќи се на прсти, плус темни наочари – Мата Хари ситуација. Па имаш – пппффф...хехехе...знаев!!! Една стандардна порција на еден чоколаден тип се состои од топка чоколадо, страчатела, третата е карамел, може и кафе или cookies. Во најлош случај ванила. Тие ти се во главно сериозни типови. Не им подавај топка во вода – ќе си пливаш по неа сам! Кога некој се смее и подрипнува одејќи кон шанкот, радосен од помислата дека ќе јаде сладолед, одма знаеш што ќе одбере: топка малина, банана или лимон и обавезната јагода. А ако има во понуда шумско овошје, па...па...па... тоа ги доведува до предоргазмична состојба. Рум може – кога ќе пораснат, а ванила? Неее.... ванилата не им е доволно весела. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oo
pozdrav do prekrasnata i izvonredna,...''ruslka''! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,pa prodolzhuva gospodzhata,,, Se nakashlav, se podnamestiv ooo,izgleda neshto ke kazhesh?prasha kazhav: Kakva gradacija,choveche! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |