IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да ти кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да ти кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 319320321322323 346>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2012 во 14:13
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

Ме прифати таква каква што сум - фала ти...сега прифати дека не можам да ги сменам ставовите за одредени работи .. особено не преку ноќ!
Така сум научена да живеам и да ги ценам сите...макар биле тоа што не сакаш!
Сите се еднакви за мене љубавибакнеж

Е за мене не се и не барај да се ... никогаш нема да бидат ... 
Прифати го тоа кај мене
Втор пат во една недела ... зошто не ја кажеш причината ??? 
љубави бакнеж

Изменето од Santijago - 08.Јули.2012 во 15:03
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2012 во 15:46
Што и да се случи, знај дека секогаш ќе те сакам, без разлика колку и да се трудат нема да не разделат, можеби успеаа сега но тоа е само привремено, знак дека во иднина треба повеќе да внимаваме на нашата љубов, повеќе да ја негуваме........
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2012 во 18:30
сакам да ти кажам, се заљубил владо...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2012 во 23:26
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

сакам да ти кажам, се заљубил владо...
Се заљубил Владо ама си ја зел маката на врат...

Сакам да ти кажам дека не мораше да ме игнорираш, можеше едноставно да седнеш да разговараш со мене како човек, ќе сфатев дека си заблудана во некој друг, вака само полошо направи за двајцата што ме остави да изигрувам детектив и да го дознаам тоа... лутина
Имаме уште многу да разговараме, биди сигурна дека нема да заминеш така лесно....
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Milko01 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2012
Поени: 180
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milko01 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2012 во 02:32
Сакам да ти кажам многу работи, ама повеќе од јасно ми е дека се е кажано
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2012 во 13:09
Толку беше а? Не издржавме ни месец и пол, некој почна да бега од проблеми(очигледно и јас бев проблем), а пак некој друг си ја мава главата од ѕид секоја вечер, епа нема веќе, готово е, КРАЈ!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2012 во 03:03
Не мислев дека ќе бидам олку среќен кога ќе го прекинеме ова лудило, дури се туцаш со некого таму запомни дека мене ми е повеќе од супер без тебе, фалачаопријатно....
Vlad0's love status update:
Владо више не е заљубен, бара нова љубов плазење
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2012 во 04:36
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

Не мислев дека ќе бидам олку среќен кога ќе го прекинеме ова лудило, дури се туцаш со некого таму запомни дека мене ми е повеќе од супер без тебе, фалачаопријатно....
Vlad0's love status update:
Владо више не е заљубен, бара нова љубов плазење

Кога веќе спомнуваш туцање со друг ... има баш добра песна од Прљаво Казалиште како поздрав од тебе до неа .. голема насмевка да
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2012 во 11:40
сакам да ти кажам - знам дека ми манијачиш по постовиве од форумов, ама ако љубов
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2012 во 11:49
сдк...како слепи миш да ми "прелета" во стомакот.голема насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2012 во 00:41
Mozhebi i kje sakav da ti kazham...ama da imashe USHI za da slushnesh...тага
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2012 во 14:38
Сакам да ти кажам дека и покрај сите нервози шо ми ги ствараш и шо глумиш лудило ќе пробам да стапиме во врска зошо те сакам, не многу ама малку, сосем малку те сакам.

Љубовен статус: заљубен, малку плазење
Кон врв
LGBT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Март.2012
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LGBT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2012 во 01:31
Само сакам да ти кажам дека не разберав ни збор од твојата последна порака :)
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2012 во 13:48
Sakam da ti kazam, iako nema da prochitash - Koga i da te slushnam se povekje se zaljubuvam vo tebe. Strav mi e, da si znaesh :))
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 319320321322323 346>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.