![]() |
|
Мелита Ракичевиќ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Автор | |
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na rabota, Samo Strogo - SS !!!
|
|
![]() |
|
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Ambiciozna, nisto cudno ako stane gazdarica na AB kanal,xaxaaa !!!
|
|
![]() |
|
zgiber ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
многу убава водителка немам зборови
![]() Изменето од zgiber - 09.Април.2011 во 22:24 |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
А многу убавава водителка што води сега
![]() И јас немам зборови ....
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
на Абе (за мочање) канал убавата и сссссссссекси водителка води Клуб ИН и Пет Шоу
само никако да ја начекам п.с барем мислам дека само тие 2 емисии ги води п.п.с има еден куп водителки кој се секс бомби на Абе ама оваа Ана Стојановска ми е и најлична и има секси глас ![]() ![]() малку сум оффтопик ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
ДОДЕКА ИМАМЕ ВАКВИ НИСКИ КРИТЕРИУМИ ЗА УБАВИНА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ, ДАЛЕКУ СМЕ ОД ЕВРОПА.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Мелита си замина и го исплука АБ канал
место не ја фаќа, да видиме која е следната Тв во која ќе се појави ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Можеби ќе се појави во Сител на Бекстејџ заедно со Миа...
![]() ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 17.Јануари.2012 во 13:36 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
МЕЛИТА РАКИЧЕВИЌ ПОКРАЈ СИНОТО МОРЕ... ![]() ![]() Не е Б.Б. туку наша плавуша Melita Rakicevic... ![]() ![]() Мелита е шкорпија со подзнак јарец , месечина во водолија , родена во година на сатурн на празник Св.Кузман и Дамјан , на 14 Ноември кога Скопје било ослободено или во ист ден кога се родил познатиот астролог Мile Dupor…
моменти на освежување покрај море… ![]() ![]() ![]() ![]() и некои поранешни фотографии…
искрено ми се допаѓаат силните бои на фотографијата, a меѓу тие контрасти нашата медиумска плавуша.. иако многу мрчат околу неа во смисол во приватниот и јавен живот , јас онака , како празник за очи ја постирам ,оти немаме голем избор на македонски убавици Изменето од bijonse1 - 13.Јули.2012 во 11:44 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....нека мрчат!
камо уште еднаш само да ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() на топлово уште фали да ми се крене (притисокот)...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...mene mi e vekje podignat.....ama samo malkucka.
![]() ...pritisikot de! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...сп,ова цицкиве |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |