|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 319320321322323 346> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е за мене не се и не барај да се ... никогаш нема да бидат ... Прифати го тоа кај мене Втор пат во една недела ... зошто не ја кажеш причината ??? љубави
Изменето од Santijago - 08.Јули.2012 во 15:03 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што и да се случи, знај дека секогаш ќе те сакам, без разлика колку и да се трудат нема да не разделат, можеби успеаа сега но тоа е само привремено, знак дека во иднина треба повеќе да внимаваме на нашата љубов, повеќе да ја негуваме........
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам, се заљубил владо...
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се заљубил Владо ама си ја зел маката на врат... Сакам да ти кажам дека не мораше да ме игнорираш, можеше едноставно да седнеш да разговараш со мене како човек, ќе сфатев дека си заблудана во некој друг, вака само полошо направи за двајцата што ме остави да изигрувам детектив и да го дознаам тоа... Имаме уште многу да разговараме, биди сигурна дека нема да заминеш така лесно....
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам многу работи, ама повеќе од јасно ми е дека се е кажано
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Толку беше а? Не издржавме ни месец и пол, некој почна да бега од проблеми(очигледно и јас бев проблем), а пак некој друг си ја мава главата од ѕид секоја вечер, епа нема веќе, готово е, КРАЈ!!!
|
|
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не мислев дека ќе бидам олку среќен кога ќе го прекинеме ова лудило, дури се туцаш со некого таму запомни дека мене ми е повеќе од супер без тебе, фалачаопријатно....
Vlad0's love status update: Владо више не е заљубен, бара нова љубов
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога веќе спомнуваш туцање со друг ... има баш добра песна од Прљаво Казалиште како поздрав од тебе до неа ..
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ти кажам - знам дека ми манијачиш по постовиве од форумов, ама ако
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...како слепи миш да ми "прелета" во стомакот.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozhebi i kje sakav da ti kazham...ama da imashe USHI za da slushnesh...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам дека и покрај сите нервози шо ми ги ствараш и шо глумиш лудило ќе пробам да стапиме во врска зошо те сакам, не многу ама малку, сосем малку те сакам.
Љубовен статус: заљубен, малку
|
|
|
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само сакам да ти кажам дека не разберав ни збор од твојата последна порака :)
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da ti kazam, iako nema da prochitash - Koga i da te slushnam se povekje se zaljubuvam vo tebe. Strav mi e, da si znaesh :))
|
|
Внеси реплика | страница <1 319320321322323 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |