|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 213214215216217> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
coek
jas sum napisal 1058 pesni no ova sto go pisuvam e satira nesto vistina, nesto zabava, nesto laga, i po nesto glupo taka da citaj go taka... kako satira |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me,Myself and I...neli?
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
арно рекле бабите-господ да те чува од женска беља
фииииина сатира ,забавна ...оти овде(мислам на форумот) веќе ретко има шо да се прочита додека нирванишеш уз кафе п.с И запамти, – не плаши ја младината
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MI E TOA NAMERA . poentata e edna, covek za da bide covek treba za razmisluva, oti kako bi bil inaku HOMO SAPIENS ( prevod najdete si go sami) satira sluzi ne samo za zabava, nego za razmisluvanje, a razmisluvanjeto moze da odi sprotivno od samiot text na satirata..... prosto koj kakva percepcija ima dobro ve najdov tuka, duri i tebe angjo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дури и мене...благодарам шо беше попустлив кон мојата маленкост овој пат
намерата а и поентата сфатени...само глумиме лудило од досада
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Namerata i poentata e
Pazi, ujeda! |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opet zgreshka cudno bi bilo pa da ne e |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zapravo imam soopstenje
KOJ SE PREPOZNAVA ILI SE POCUVSTVUVA NAVREDEN OD SATIRATA, DA CITA TUKA, NO DA SE PRAJ DEKA NE CITA, hauGw НОХАРДФИЛИНГ Изменето од anakin - 22.Јуни.2012 во 11:52 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човекот е уникууууум
. ….. човекот е уникум. Сака да знае тоа што не му треба, но никогаш нема тоа да го признае. Искреноста не е само перцепирана форма, но и субјективен флуид, кој секој го поседува. Човекот е уникум. Верувам дека е единствено суштество во космосот кое измислува приказни. А сигирно е единсвен во универзумот кој употребува термин ВЕРУВАЈ. Човекот е уникум ,кој исто тешко но и исто лесно се снаоѓа во реалноста и имагинацијата. И реалноста и имагинацијата некои ги ствараат но другите а и првите ги живеат. Човекот е уникум и знае имагинацијата да ја направи реална а сите да поверуваат, дури и тој самиот. Неслучајно кај него верата умира последна и ……………….. |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaljuben maz
. Ако на мушко му се доволни само две исти цицки у рука, тогаш дефинитно е заљубен. . На така заљубен тип, се‘ му е вишок, и ние за него имаме изрека Ќор ко куршум. . Дури, замислете и неговата избраничка прави подобри ручкои од неговата мама и сето од мрчењето на поискусните женети мажи му делува како заговор против него. . Бог знае зошто се чувствува како прав маж, додека и‘ вари кафе, дури додека и‘ вари второто кафе, оти првото било преслатко за нејзиниот вкус. . Дури не приметува дека, што позаљубен е, то интензитетот на сексуалните активности опаѓа во зависност колку е прозирен и прочитан од неговата избраничка . Заљубен маж не е глуп, но како да е. |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasiot univerzum zapocna so start – new level – video game, ama za beginersi izgleda PLAYERo , toj sho denes go narekuvame STVORITEL , sho i ne e greshno,
izgleda ne bil mnogu vichen vo tova negovata deskriptivna geometrija i
taka objektite sto gi rotiral okolu eden pogolem objekt gi opnal po
nekoi elipsi i duri zakoseni prema ramninata po koga se dvizat Изменето од anakin - 12.Јули.2012 во 12:52 |
|
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ovoj Rubens,interesen coek bil,pred se odlicen slikar. Zosto samo mi se vrtese vo glava deka bil makedonec...neznam. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
македонец е, не го мисли повеке
од баба |
|
Внеси реплика | страница <1 213214215216217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |