IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Среќата e...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Среќата e...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 55>
Автор
Порака
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2012 во 16:13
голема насмевкаe pa ne mi se brza...bash do tolku...намигнување
inaku...iznutra....намигнување

There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2012 во 16:24
....kako i da e,...si uzival chovekot sigurno  ...dok te prael !намигнување

...pa, del od negovata (togashna)srekja preshol i ...kaj tebe .голема насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2012 во 16:28
...i ti...sigurno go imash...toa srekjno...iskustvo...neli?смеење

Изменето од viktorija123 - 18.Јуни.2012 во 16:29
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2012 во 10:33
Denes, kje zapochnam so eden citat, bez klipcheголема насмевка... se nadevam deka nema da Ve razocharamнамигнување

Kabir - "Se nasmeav, koga mi rekoa deka i ribata vo voda e zhedna!"

Se prashuvam, dali mozhebi imame pogreshna ideja, za toa shto e srekjata? Dali e euforija?
Mislam deka ne e. Euforijata mozhe da ja prati srekjata ama i ne mora. Taa sekogash zavisi od nekoj, neshto... nekade... A koga e zavisna... ne mozhe da trae...Ja ima drugata strana, krajnost!
I ona shto denes kje ne napravi da se chustvuvame srekjno - vekje utre mozhe mnogu lesno i brzo da ne razochara.намигнување

Postoi neshto kako "tivka srekja", koja e vo nas i ne zavisi odnadvor. Taa trae... shto i da e na povrshinata... Mozhe da bide zaseneta... no toa neznachi deka nepostoi... 

Dali pticite, bilkite.....znaat za nesrekja? za depresija? - sigurno deka chustvuvaat bolka ama ne veruvam deka znaat za depresija.... Toa e izmislica na chovekot. Toj sekogash e vo rajot ili pekolot.

Koga go prashale Mula, kade saka da odi? vo rajot ili pekolot  - toj odgovoril deka saka na sredina.
Znael deka ako e vo rajot...koga togash kje go zdogleda i pekolot...

I sekako deka nema nishto losho vo euforijata...ama mora da ja platime...ima cena...Toa nema da ni prestavuva teshkotija vo zhivotot ako zneme deka pravata srekja lezhi tokmu vo nash*te srca! I ne e zavisna od nikoj i nishto!

ps ajde sega, jas da odam v kujna - da vidam shto kje storam; euforija ili razocharuvanje?голема насмевка
ama shto i da E! jas kje si ostanam tivko srekjna...плазење

Кон врв
марија1995 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 20.Октомври.2012
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај марија1995 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:04
ми треба состав на тема Со парите се купува се но не и среќата.Потребен ми е за понеделник па ве замолувам ако мо=е некој да ми помогне.Благодарам однапред
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:05
Originally posted by марија1995 марија1995 напиша:

ми треба состав на тема Со парите се купува се но не и среќата.Потребен ми е за понеделник па ве замолувам ако мо=е некој да ми помогне.Благодарам однапред

ако прашаш тука Писмени состави,семинарски... .. може ќе се најде некој што има одвише време...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2012 во 12:38
Koj umee vistinskiot zbor da go vmetne na vistinskoto mesto, toj moze da vmetne sto saka vo sto sakaсреќа
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2012 во 18:18
sreka e covek pak da te cita,dobredojde nazadголемо гушкање
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2012 во 18:51
Dobro te najdov. Milo mi e sto se sekavas na mene големо гушкање
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2012 во 13:56
Колку малку ни е потребно за да бидеме среќни, а колку тоа малку недостасува... Зошто? Затоа што комплицираме.

Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2012 во 19:05
Postojat poveke vidovi na dragi kamenja, no na zenite eden kamen posebno im e drag среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2012 во 23:03
moze nekoj da ni podari srekni migovi,no nemoze da ni podari srekna sostojba vo nasiot um среќа
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2012 во 23:07
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

moze nekoj da ni podari srekni migovi,no nemoze da ni podari srekna sostojba vo nasiot um среќа

а кога уживаш во среќните мигови .... тогаш и умот ти е во среќна состојба . Значи можесреќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2012 во 23:10
da,no nekoj samo togas e sreken среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.