|
Врска со разведена жена или девојка |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имам еден пријател сингл дечко кој исклучиво му одговара да биде со разведени со деца или самохрани мајки и редовно постари од него.
Имам впечаток дека зрелоста и начинот на живот кој го имаат овие жени многу го привлекува.
Веројатно способноста да се грижат за своето семејство и нивната независност претставува магнет за него.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
никако со девојка ......... исклучиво со некоја во брак ..... така е најбезбедно ...... од повеќе аспекти ..........Изменето од МАРШАЛ - 16.Јули.2010 во 12:49 |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи двата аспекти задоволени.....посебно материјалниот
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
со разведена па ИЧ ....... то е беља работа .........
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se prebirlivi ovde...
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да, да ....истото важи и за мажените...исклучиво со женети. |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и ќе се сретнат ...никогаш и никаде... |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шо бе? па се сретнувам по 24/7 со сопругот?!? Изменето од pagane - 17.Јули.2010 во 22:46 |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
разведената ќе ти пружи уживање...
на девојката ќе мораш да и пружиш уживање... |
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А всушност...што има лошо во таквата врска
Ако е разведена значи дека..нема право на понатамошен живот Чудни ми се луѓево |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас темата ја сфаќам...
како споредба... и разлика... помеѓу врска со разведена жена... и врска со девојка... а не дали има лошо во врска со разведена жена... |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema losho ako se ima razbiranje vo vrskata
|
|||
Hakuna Matata
Група ZAOSTANAT Регистриран: 27.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se slozuvam so ANITA11 taa ima super mislenje za mene
|
|||
Ситниците прават совршенство, а совршенството не е ситница. Затоа сметај го моето пријателство како дел од твојот живот.
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е кај налетав на темава...па уште не ме мрзеше да читам од почеток до крај... И нешто ми падна во очи... Прво се прашував кој е критериумот за девојка а кој за жена? По некоја логика ги класифицираме сите како жени што веќе имаат брак позади себе, а како девојќи оние млади сингл што ги гледаме секаде околу нас... Па после ги читам овие 2 коментари
Прво за да се омажиш на 18 или треба да си многу заостаната, или да си принудена или да си глупава. Тоа ми дава за право да кажам дека таа личност е нездрела пред се поради годините (18) а после и нестабилна затоа што очигледно не ни знаела што сака на 18, па уште ни школо не завршила. Неодговорна затоа што не успеала да го запознае потенцијалниот сопруг каков е, а решила да создава иднина со него. Па добро бе, барем денес живееме во едно модерно општество каде што имаш можност да живееш со дечкото пред брак. Па ќе видиш дали ќе крене рака на тебе, како ќе се однесува...не може да станеш насилник преку ноќ! И на крај можам да кажам од моја гледна точка што ги кога би била машко и истото би го направила кога би станувало збор за разведено машко на 20 години... Поради оние нездрелите карактеристики што ги набројав нема шанси истиот кај мене. А таквите врски се сосема ОК за оние кои сакаат да влезат во таква авантура. За мене не се!
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |