|
Што сакаат девојките... |
Внеси реплика | страница <1 45678 38> |
Автор | |
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno receno - devojkite sakaat vnimanie i da im se praj kejf vo sekoja smisla od zborot! Ete toa, i ako vnimatelno site razmislime ke vidime deka e taka, sakame da ni bide ugoduvano ama sekade i sekako.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se soglasuvam so tebe ohrigjance..................... sakaat
|
|
......
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto sakate maskite - kokomoko?
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mislam deka sakaat ......... sto znam ne se kako vas .... na primer vie znaete sto sakate ,,,,,,,,,,,,,,nie ne znaeme .....lutame ,,,,,,nemame stav...........mislam znaeme da receme da ima samo dobar zadnik .......ili da bide dobra vo krevet ,,,,,, no toa e samo poradi falenje ....znaess samiot so sebe .... da se pofaliss i da si recess lelel ama e dobra
|
|
......
|
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera stojam jas vo drustvo so mojata "simpatija" a toj dava ocenki - eh, ona bese cista 8, ovaa ubavo nose imala - gluposti treskanje.......... se najlutiv (ne mi bese arno ) i si otidov doma;
ama i vie maskite sakate da vi se obrni vnimanie po se izgleda, ama ima nesto sto nemozam da si go razjasnam, zosto ne i kazuvate na devojkata deka vi se dopaga ili cekate taa prva da prevzemi cekor?
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znacci poznavajkki gi .................sakaat da bidat videni ,,,,,,,,,,,,,mislam nema covek koj ne saka da bide viden vo ubavo drustvo , ama nie preteruvame,..... ne toa znacci deka...........mislam ubavo sto ti e simpatija .... prosti mi na zborovite ,,,,,,,,no mislam deka e na malku ne zavidno nivo ..............ponisko intelektualno nivo od tvoeto ,,,,,,,,,,,dokaz deka ne se razbirate ...............sovet ........pa bidi prva .........pokani go .....pisi mu mejl , poraka , nesto.....ako ne vremeto kke si pomine ,,,,a koga nemu kkemu tekne ..... vekke nema da cuvstvuvass nishto za nego
AJ CITAM ODGOVOR ....odam da se tusiram....prodolzuvame posle .....ne se luti ,....vidi ja slednata tema .....
|
|
......
|
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama zosto da se ljutam? Tipot e postar od mene, obrazovan kako mene, super covece, samo po se izgleda i nego osamenosta go udrila vo glava; koga toj sakase pred 2-3 godini jas se pravev fraerka, sega e obratno + dalecinata ne ni odi vo prilog (Ohd-Skp), se gledame na sekoj vtor vikend, i ne sakal da pisuva poraki mazi!!!!!!!!!!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga se zaljubeni pishuvaat i tie porakiisti se kako nas
|
|
|
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislis deka ne e zaljuben poveke? |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznam ,samo se plashi sigurno...tie se plashlivi,chekaat prviot chekor da e nash,ako se pravat posilen pol....prashaj si otvoreno taka ke znaesh na shto si
|
|
|
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf od toa i se plasam, da si prasam
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Morash da znaesh na shto si za da si ja prodolzish mladosta ponatamu,nikoj nevredi da potroshish vreme na nego a posle da ti kaze pa znaesh vaka taka
|
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi ..... spored mene ......deckoto se izladil i sega nema hrabrost ........a inacce kako sovet od mene ..... daleku od oci daleku od srce ... taka da obidi se so nesto realno ....
|
|
......
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako psiholog si ti..pa od pamet ke ja izvadishne doagame kaj tebe na seansi mnogu si direkten
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |