|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 32> |
Автор | |
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fantazi...fantazii...fantazii..........iiiii? Cel zivot sam so svoite fantazi?
Mislam deka voopsto ne si vo pravo.
Toa sto ti sega go objasni nema ama bas nikakva vrska so ljubovta, toa e samo momentalen stras, fluid megu dvajca, a ljubov toa veruvaj ne e.
Za seksot tvrdis deka nema ama bas nikakva vrska so ljubovta, i so ova ne e soglasuvam.
Dokolku edniot partner psihicki i fizicki(seksualno) ne umee da go zadovoli drugiot, znaci nesto ne e vo red. Avtomatski drugiot bara uteha vo nekoj tret..........i zatoa propagaat vrskite. Ti ubavo pisa ,, vo nasata glava nema da ni se poklopat fantaziite so stvarnosta,,
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehhhh Jelena ........... veruvaj mi .......... ne sum protiv sexot , ne sum protiv ljubovta ......... no nikogass ne tolku cista i ubava kako na pocetokot..... MISLAM KOJA LJUBOV SE PAMTI CEL ZIVOT .... site ja upotrebuvame ovaa fraza ......... no nikoj ne rekol .... a zosto ???
pa se razbira zatoa sto e cista , ubava , mlada , bez sex ,,,,,,ako si imala 5 ljubovni vrski ................. mislam deka za 2 , 3 ne se ni sekavass ..... neli .... a zosto ........zatoa sto ne bile cisti ...........
|
|
......
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali so nekoj partner ke go dozivees sovrsenstvoto vo ljubovta, mislam deka moze da se vidi uste od prvata sredba, a i prviot baknez e presuden. ????? ova e citat od tebe ........................
|
|
......
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se razidovme so mislenjata, ti pisuvas za platonska ljubov-simpatija. A jas pisuvav za ljubovta kako cin na davanje i primanje koja vo celost ke te zadovoli i usreki |
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako bi dala ljubov , pogresno e .............. taa ne se dava se zasluzuva ..... |
|
......
|
|
Jelena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vnimani, neznost, megusebno razbiranje i dopolnuvanje, doverba..... e so toa zasluzuva Ljubovta |
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka pobediv ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nikade ne spomna sex ...... znacci milsiss li deka ljubovta moze da postoi bez sex ??? |
|
......
|
|
Jelena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok. ako pises nesto, utre ke ti odgovoram. Mi zavrsi rabotnoto vreme, a brzam
Pozdrav
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cao s
|
|
......
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовтљ не прави да се чувствуваме возвишено,а сексот е можеби едно од
скалилата кои треба да ги искачеме за да сме поблиску до врвот на
љубовта
|
|
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubov...cista iluzija.......vsusnost toa e samo kopnez kon onaa sto ne sme ja imale ili ne mozeme da ja imame....koj iskazuva ljubov otkako ke ja legnes......uste edna recka plus........!!!!!
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevam deka eden den(sto pobrzo,toa poubavo) ke se smees na ovie zborovi,zatoa sto ke dozivees nesto poinakvo!
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleee tvoeto mislenje za ljubovta e strasno! |
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta bara da se ostane pokraj sakanata licnost |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |