|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 32> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АААААААААААААААААААААААААААААА ете ти!!!! Ја со ЛАМБЕ прв другар сум !!!!
Фала, искрено сега ми светна!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da se retki....ke se pogode 1 u milon |
|
|
|
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da se retki....ke se pogode 1 u milon [/QUO TOCNO |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e umesnost koja moze da se nauci i vo koja moze da se dostigne sovrsenstvo ako gi proucuvame negovite zakoni!
|
|
smeshka
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, kako da si najdam ljubov? Pristarka, bez m'z 10tina godin??? Aj, kazete mi nekoj nov nacin! Ili preporachajte mi seriozna stranica za starki nad 40 da si najdat ljubov? Ocigledno od doma sedenje ne mozam nisto ich da storam.
|
|
smeshka
|
|
divoangelce
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не барај несто совршено за да се вљубиш зошто ризикуваш да останеш без љубов.затоа најди нешто несовршено и усоврши го со својата љубов |
|
jelena
|
|
maca_m
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ste decki eve i jas da dadam mislenje na temava: ljubov ima ama se pomalku se veruva vo nea,samo ako ednas ja najdes vistinskata togas napravi se za da ne ja izgubis. |
|
jas sum kullllll!!!!!!
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuk si vo pravo.Ama kako da znajs deka si ja pronasol vistinskata ljubov.
Ako ja propustis togas sto.Mnogu sme komplicirani to e problemot.Koga nemame ljubov, ocajno ja barame, a pak koga ja imame ja zemame zdravo za gotovo, kako i licnosta sto ti pruza ljubov.
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da mozam da zboruvam za ljubov, treba prvo da mu pokazam na tipot deka sakam da mi bide poveke od prijatel, ama kako?
Se sprijatelivme sega, koga toj sakase ljubov jas se praev fraerka - ama trkaloto na zivotot navistina se vrti, sega e obratno, jas sakam ama toj e fraer.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pocutuvani .... ako mozze bi sakal da go kazam i moeto mislenje ............videte najubav period od vrskata e pocetokot .......samo togass ima ljubov ..........samo togass devojkite imaat peeprutki vo stomakot , a maskite imaat fantazii...........e sega nie brzame za da go preripame toj pocetok za da otideme na sleden ,,,,,,,,,,,,,,,,,,sex..........spored mene --- ne brzajte sexot e samo nagon koj moze da se sovlada mislam ........moze da go gledate
40 days 40 nights kke vidite...... mozeme da se kontrolirame ..............
|
|
......
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ima ljubov, megutoa sekoj razlicno ja prima i dava ljubovta, a nekoj e slep cel zivot.
Najubav period vo edna vrska mislam deka ne e pocetokot,togas postojat samo fantazii, iluzii ii nedoverba. Spored mene toa e nad 1god. Partnerite treba prvo MNOGU dobro da se zapoznaat, da steknat golema doverba megusebno, za da moze ljubovniot i seksualniot zivot da im dostigne sovrsenstvo.
ps. Nemoze da postoi vistinska ljubov bez seks,(toa bi bila platonska a ne zdrava ljubovna vrska) a seks bez ljubov da moze, no sekogas ke postoi praznina...
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
milo bi mi bilo ako sakass da prodolzam da go branam mojot stav ???
|
|
......
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka malku gi distanciravme mislenjata vo pocetokot(ljubov samo vo pocetok na vrska), megutoa zatoa se slozuvam so tebe, deka seksot e neizbezna rabota, megutoa ne treba da se izbrzuva....
Pozdrav
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo fantazijata na pocetokot ........... e nesto ubavo .......prekrasno .......najubavoto nesto .........da ti kazam kako funkcionirame barem vo vrskite ,,,,,,,,,,,,,,,,,znacci ti se dopagja nekoj i ti si vo vrska so nego .............. ne go poznavass mosne interesno ...........pa zatoa ti vo glavata imass pretstava sto sakass ............... e sega ako deckoto gi ispolni tvoite ocekuvanja .......togass uspevass da stasass do edna godina pa i povekke ........... no znaj sekogass pocetokot ne znacci nisto no e najubav zatoa sto site tvoi fantazii za toa kakov treba toj da bide se tamu ...............
BAS SPROTIVNO ............... vistinskata ljubov e ljubov so cuvstva so srceto ...... teloto nema nisto .........sexot jas barem go razbiram ,,,,, zamena za cvekke ....sexot e instrument spored mene .......... blagodaram sto me citass ....
|
|
......
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |