|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница 123 42> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Август.2013 во 22:35 |
Онаа Николија од Survivor станала пејачка
туку што беше таа пред Survivor по професија? |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Ава изгледа во погоден момент и тргна со киксовите,па се промени ситуација
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е беше....изгледа!
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Survivor без Ава не би имал никаква смисла.
Туку едно само не ми е јасно. Како испадна Ава да биде фаворит на публиката кога секоја недела како фаворит со најмногу гласови беше Владо, па на второ место Станија... значи буквално секоја недела Владо беше прв и за на крај да излезе Ава дека има најмногу гласови се ми мириса дека ова со гласовите беше наместено и добро изрежирано. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не остане незабележано во историјата на Величенствената Ава:
"Lijepo je vidjeti ženu u 40-ima,koja je kroz sve te godine sačuvala dostojanstvo i unutrašnjost svake žene,to jest da je i dalje djevica..jer u ovo vrijeme kada je sve puno zla,loših ljudi i trudnih cura prije 18-e,ona je ostala dostojna sebi i ja joj se divim..i mogu kazat,DA SU JOJ DJECA SIGURNO PONOSNA I SRETNA ŠTO IMAJU TAKVU MAJKU" |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демек многу интересни беа, уште за гледање
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја како да немам телевозор дома
куку мајке |
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Заврши..."плавушо"
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne sum plavusa ama aj da prasam....Survivor zavrsi
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ава пресече: Влада победник на VIP SurvivorВладимир Вуксановиќ е новиот победник на реалното шоу VIP
Survivor и тоа токму поради Ава Карабатиќ која како фаворит на публиката го даде
пресудниот глас и на Влада му донесе награда од 50 илјади евра.
-Можеби изборите за убавина се наместени, ама овде има Господ,
изјави Карабатиќ која уште од почетокот на шоуто отворено ги искажуваше своите
симпатии кон Вуксановиќ.
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Победник според гласовите од публиката АВА КАРАБАТИЌ ....
Инаку Владимир Вуксановиќ освои 50 000 евра (ама немаше да ги освои да не беше Ава, види фото)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvite trojca finalisti poznati Sebastijan, Vlada i Milan.
Cetvrtiot ke go doznaeme vecerva, verojatno ke bide Nikola...od ovie trojca shto ostanaa nikoj ne zasluzuva da odi vo finale pa ni Nikola |
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ава не е во финале??? Испадна????!!!
Вистинска штета!!
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konecno izlezebash ubavo shto im tekna da glasaat za nea, mislam do kade i dozvolija da stigne.
Krivo mi e sto izleze Aleks, no i bez da go pobarashe toa od plemeto ke ja izbrkaa. Neka pobedat Vlada ili Milan |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |