|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика | страница <1 7891011 40> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам зборови тето
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,,, na intervjuto ,, mnogu mirna ,,,,na scena e ,,ko ekspres lonec,,,kipti od energija,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас од утре почнувам да се правам важна-припаѓам на групата виртуелни пријатели на русокосата.
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
клипчето под вестите: Културна хроника, 8-ма мин.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кхм...кхм...мало внимание молам..
културна хроника од 30.05 (некаде на средината на страната )... Изменето од Andjelina - 01.Јуни.2012 во 23:29 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Босонога и нејзиното првенче ( ли е ). Како и да е -ќе бараме автограм.
Изменето од mamamd - 01.Јуни.2012 во 23:13 |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се радувам на твоите успеси, се восхитувам на твојата енергија и магнетизам |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Milady D'GREJT Слушам,било ептен шизички цела ноќ се превртував оти никако да ми се наредат коцките...ама имав извештај од лице место исто ко да бев таму. Блубелката се погрижи за тоа и и благодарам И без да те гледам знам дека си била d grejt На сите Ви посакувам уште еден куп Русалки,која од која поубава Уште многу Мижитатари изиграни на Жега, Ладни кафиња со Шеќер истурен по подот(оти кафето се пие без шеќер,нели?) И се надевам ќе го имам задоволството да изгледам бар реприза |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
braos brza
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Респект за брза...
... а и за тебе што јавно му се заблагодари. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moram ovde pred site da mu se zablagodaram na Brza, koj za vreme na mojot prestoj vo Skopje, mi go otstapi krevetot, a toj spiese na kaucot
pri toa pcuese i se prevrtuvase cela nokj, ama sabajleto mi napravi kafe i tost od blagodarnost sto sekoja vecer mu ja setav zena mu po zurki i zabavi, oti toj mnogu saka zena mu da e srekjna
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кай са бе русалките
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne shfacha zashto dobija, ... to shto....dobija! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |