IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Среќен Роденден
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Среќен Роденден

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 635>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:39

Nokeska na polnok ti zasveti zvezdo mila, go osvetli neboto, ja osvetli mesecinata.. Utrinava ogrea ti sonce moe svetejki mi galejki me nezno nosejki mi radost na dushava.. Na ovoj poseben den se rodi zvezda, zvezda koja vecno ke gree, gleda i gali. Blagoslovena od bogovite osvetena od svetcite.. Na ovoj rodenden ti go posakuvam celiot univerzum da ti zastane na dlanka, seta sreka da ti sleta na ramo, seta ljubov da ti ostane vo srceto.. Denes placam od sreka, placam shto Gospod ne spoi povtorno, ne razdeli za povtorno da ne spoi za da ti se raduvam na sekoj tvoj nareden den, da bidam pokraj tebe vo dobro i zlo. Mi poklonija shansa da povtorno da gi gledam tie oci na srna koi za mene zivot znacat. Denes na tvojot den ti posakuvam site zelbi da stanat stvarnost, sekoj son da ti bide jave.. Gordo stojam pred tebe blagodarejki ti za seta ljubov koja ja nosish vo sebe, blagodarejki so seta moja ljubov shto ja imam za tebe...
Vecno ke te nosam vo srcevo koe zasluzuva da cuka za tebe prijatelke moja So seta moja ljubov ti posakuvam Sreken rodenden mila moja babyy
Ti Blagodaram shto te imam.
Love You   
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:42
Ти благодарам најмила,ми го разнежни срцето со твоите желби и честитки
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:47
    Zasluzuvash sonce moe, zasluzuvash..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:48
Благодарам мила и ти заслужуваш многу повеќе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:51
Zasluzna sum mila shto te imam pri sebe, zadovolstvoto e nashe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:53
А зошто се чувствувам како да имам 15-16 години а не 34
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:57
Zatoa shto si mlada vo dushata, prekrasna vo umot..
Stvarno mislish li da izlezesh od pubertet??? Nego jas sum za malku pomlada od tebe fakam 15
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:59
А зошто да излезам од пубертет прекрасно ми е вака
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 10:59
eeeeeeee taka babyy ko imas seks sekoj den ke se osekas mlada  , da daj gospod filingot da ti ostane sekogas taka , ako sakas mislam
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 11:01
Мислиш дека е до сексот???
А инаку сакам зошто да не сакам-супер ми е.
Ти посакувам и ти на мои години да се чувствуваш вака како мене како да си во пубертет
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 11:02
...OD MENE U6TE TRIPATI PO 34 ...AMA POSREKNI I POVESELI...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 11:03
Ти благодарам
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 11:04
ako si srekno vljubena i dobro ti ide od raka , kako ne ke se osekas mlada  a seksot e neprikosnoven element vo zivotot za da bides zdfrava , ako nemas ke pocnes da venees , eee za toa ima prikazni iljada i edno , ti blagodaram za ubavite zelbi ama umov sto mi ostana od 17 godini mislam deka nikogas nema da zamini
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2006 во 11:06
Среќно вљубена да Веќе 14 години од кои 12 во брак
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 635>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.