|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 95> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ajde...barem edno pivce,
...za da stisnam i jas! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...нема пивце,може само поен плус од тие за вработување....во јавниот сектор.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shtom nema pivce...
...ima : |
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно, за ова си 100 % у право
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be...vmro-ovcite,...kako i uvek ,...''pukaat '' od premnogu pamet!
...za niv ,..ako ne si so niv...togash si za...drugive -ovci ! ...mozokot im e ,ochigledno, mazen ...kako bebeshko gaze! ...t.e....ima samo edna brazda, ...onaa shto im go deli na ....leva i desna polovina! |
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комуњарите сами не си веруваат на овие бројки, а што останува пак друг да им верува
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да се изначудам...
оние СДСМовци бе... па како може од толку народ членови... да не може да исплива некој нов... или новите им отидоа сите у ДПМНЕто... видоа нема аир од млади метузалеми у нивна партија... па ај терај у друга... партија си е партија... ко вработување исто... си работиш за плата... тоест си работиш за џебот... што е битно како се вика газдата... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koga vm(o)ro-nite idat na glasanje:
...a i na bilo koj nivni mitiing ili...kontraprotest ! ..... |
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e pa , (s)lepi makedonski narode,...eve vi pa birajte:
=========================================================================================== ...ama , na nego izgleda i ne mu treba nishto vishe od cirkuski zongleri, ...koishto si gi vrtat ''topkite'' ama ,..... na onie drugite. ..t.e...koga ne gi gledaat kako gi pljachkaat, togash gledaat kako eve , ..vremeto go gubat,...vo pre*acuvanje,... koj povekje i shto i kako vi ukral ! ...eden cirkus (makedonija) ne e kompleten, ako pokraj rekviziti( koj od koj poglup spomenik),... nema i cirkuzanti (t.e....negovite ''voljeni'' izbranici) ! |
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И тоа не само што е жално, туку и не е во ред. Така позицијата ќе остане довека на власт. Врхушката на СДСМ успеа да ги избрка сите поамбициозни луѓе заштитувајќи си ги своите позиции... како оноа комунистичкото "и по Тито - Тито". Нив од фотељите ги мрда само болест или природна смрт. Луѓево самите се прогласија за незаменливи, а членството очигледно е безгласно и немоќно да ги смени било што. Оноа што забележувам и што ме зачудува е фактот дека освен неколкумина како тебе, скоро сите членови и подржаватели на СДСМ воопшто не гледаат каде лежи главниот проблем во денешнава ситуација. Тие фрлаат со дрвја и камења по ДПМНЕ чисто од омраза и по автоматизам под директива на комитетот, а не гледаат дека така, како послушни војници, ништо не менуваат. Радикалното менување ќе го постигнат со свртување кон своето раководство и со негова потполна реконструкција... да не ширам повтрно како и што, бидејќи веќе сум пишувал за тоа. Промената на раководството природно ќе ја донесе и саканата промена во општеството. Тогаш борбата нема да биде поттикната од негативна разурнувачка сила туку од позитивна контруктивна енергија, која ќе понуди вредна алтернатива за државата и вистинска опција за следните избори. Вака, со постојани малверзации и протести, без конкретни идејни, политички и економско издржани проекти, никаде не се стига. Изгубените авторитет и доверба не водат далеку. Народот тоа веќе го доживеа и нема повторно да дозволи да биде пренесен жеден преку вода. Истиот филм два пати нема да го гледа. Изменето од Messenger - 12.Јуни.2012 во 19:08 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска една пријателка-тешка ВМРОвка ми вика-Ма ќе ги гласам комуњариве само за инат на ова нашава дебилка ( така си ја вика директорката) да ја видам како ја менуваат па да видам како бара часови низ училиштата. Ќе земам книшка од комуњарине, ќе барам да ме назначат за директорка и ќе ја држам на работа секој ден на тенко синџирче, ќе ја праќм на замени те ваму -те таму. Абе душичката ќе и ја вадам
Јас си молчев. Што да кажеш кога знаеш дека навистина лугето го прават тоа-менуваат партија само з да казнат некого. И џабе му е на Груевски сето тафрење-таквите како гореспомнатата ги има со лопата. Станале директорки па мислат дека горнион го фатиле за ****. Иритираат со своето однесување, а нема кој да ги смени. И заклучив-сите се исти-та ВМРО-та СДСМ |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман, ако знаеш... кажи ни ја вистинската историја... а не оваа фалсификуваната... пошто никој веќе не знае... што се подразбира под вистинска... а што под фалсификувана... ај тогаш да ја чуеме твојата вистина... |
|
Внеси реплика | страница <1 8081828384 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |