|
Анализа на форумџии според аватар, ник, пoтпис |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mili tie na anakin
sade srcinja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овај над мене е арна личност,многу добар,но ако му згазнеш на опашката тешко тебе ќе биде.
Нема влакна на јазик,тоа сигурно.
Сака да се зеза и знае,што е многу важно,некои не знаат да се зезаат.
Многу ги има земено на око хомосексуалците дури мислам дека ги мрази,негова работа,што има тука ние да се мешаме.
Го почитувам многу како Ник на форум,ептен ми е интересен.
Ја има измислено според мене нај,нај,нај, јаката тема убедливо на сите Мак. форуми,Индивидуи бе алооооооо,за тоа .
Има многу јак потпис,само не знам дали е негова творба или нечија друга,и еден многу негов мил член на форумов го има или имаше на својот ник,појма немам знае Анакин на кого мислам едно срценце негово
Толку.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fiks --- hmm ne go znaam mnogu dobro ama mi izgleda kako nekoja relax licnost... Iako mnooogu pati postpi nekoe nedorazbirame so nego posebno vo temata "sex so licnosta nad vas", pa me narekol on znae kako sto ne e tocno ne zameruvam... Zasega tolku za nego koga ke go zapoznaam podobro poveke...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da te ispravam malku jas ne mrazam homosexualci nego mrazam pederista, znaes na koj mislam drugo potpisov e moj i nicij drug, ako nekoj go stavil,... pojma neznam inaku individuite ???? puf ... gi nemet |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Зенмастер-дечко кој серизоно загазил во најразни учења за се она што е Beyond our Limits, доста занимлива фаца, аватарот му е прилични упадлив и малку психотичен. Мислам дека е доста отворен за нови необични нешта, интелигентен и луциден.
-Баунти Хантер ми е некое дете рокерче, можеби малку романтичар и страдалник по минатото оти никот ме асоцира на нешто пиратско и трагач по закопани богатства. Можеби дури е Рак во хороскоп Изменето од anastea - 30.Април.2009 во 14:53 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чика Мирослав ми е класична комична фаца, стар вук заводник, шарм ала Жикина Династија, љубим руку и све тоа.... но доста зрела, умна и харизматична машка особа. Фин, умерен, галантен баш како и самиот Маршал некогаш. И неговиот карактер би го проследила со некоја темпераментна кафанска песна од Тозовац, Мирослав Илиќ или Харис Џиновиќ, секако уз брдо роштиља и пива.
Поздрав до Мики г8 Изменето од GlenKlouz - 23.Април.2009 во 14:42 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin Сениор
Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 14347 Iskreno so prvo moe doagjanje na forumot...... prv moj vpecatok na interesna ...... neobicna i za ovie prostori UFO licnost... iskreno me privlece...... negoviot stil na izrazuvanje vo stihovi .... mislam deka e dosta talentiran ....... i prkosi na vremeto i prostorot... za negovata intima nemam komentar... Изменето од bijonse1 - 23.Април.2009 во 18:05 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse...misteriozna,mila mnogu postovi i se poucni i cesto i gi prifakam,ednostavno e cool
...mrzla ...mnogu smesna licnost cesto ja citam i super e |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od se po malku pogodi, za rak vo horoskop zgresi GlenKlouz - sekogas so zadovolstvo gi citam nejzinite postovii mnogu pati vikam "lele i jas ova sakav da go napisam ". Epten dobri razmisluvanja ima za svetot kako treba da bide denes i odnosite prema lugjeto. Od toa sto go ima pisano mislam deka sekogas si gleda za sebe, ne se mesa vo tugi raboti bez potreba i sekogas koga nekoj bara pomos taa pomaga. |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama tema najdov
anarchy...mnogu mrachen avatar....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде една анализа.. х 2 молам
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мистика....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....уммммхмх ај ај....
анализа молим лепо |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |