|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика | страница <1 232425 |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne ti se veruva, ama, mene ne mi pravi razlika...
Mene koga mi se plache... jas sakam da sum so "mojata planina"...tamu i nema mnogu sadovi... Ako sum so sebe - mienjeto samoto se deshava hahahaha Site ne sme isti...iako sme edno...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма ние и вака и така ќе си плачеме... зборам дека денешната технологија ни ги намалува стресовите, ме капираш? На пример повеќе сакам да сум тажна и да имам кола за да можам да отидам до некаде со време а не да се замарам на пример да тргнам од дома 2 саати порано затоа што морам да пешачам. Материјалното го олеснува животот. Сега на пример имам куп садови за миење, треба да одам до центар пешки, а ми се урла ми се плаче и каде е моето време? 8 саати на работа? итн итн итн... значи не зборувам бадијала. Така повеќе ќе има човек време за себеси.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zboruvame kako da nauchime da se sakame... Togash, rabotite se mnogu poinakvi...
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако немаш време срцка и ако ти е гз преку глава од активности... тогаш нема ни да помислиш што е тоа да се сакаш себеси
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh sega...
me vlechesh za prsti...hahahaha abe koga se sakash ne mu ja mnogu razmishljash...aktivnostite si se deshavaat... se deshavat rabotite... eve na primer kako iskachame od temava... i mozhe da sledi...
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не биди толку сигурна слушај ја да ти кажам, ја се знам
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најмногу
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozam da opisam kolku si se sakam
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Juhuu kolku si se sakate...da mozete sigurno i sami ke si se bacite
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povekje ne se sakam
|
|
Внеси реплика | страница <1 232425 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |