|
Што јадевте последно |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 449> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hamburger
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...изедов две бон-жита....
|
|
Точачиња.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овошно Јогуртче
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
малиџано
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozam da zamislam sum jadel samo zelencuk .......kke stanam kako manekenkive............c c c
inace seriozno............
samo...............domati i krastavica .................lele ne mozam da poveruvam ......vsusnost na dieta sum ..........a oslaben sum ...........5 kg za 3 nedeli i odlicno se cuvstvuvam .........se rekreiram na kompjuterot i malku basket
|
|
......
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cokoladce.Ah jas i dietite ne se druzime bas.
|
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
engie ne mi krevaj jadovi ..............na zeden covek vo pustina ,,,,, mu davass voda.............a znae deka ako se napie kke umre .....epa sega vidi kako mu e .....t.e. kako mi e |
|
......
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sega posledno sto jadev e muasakata sto babyy ja napravi...mmmm...mnogu vkusna bese.go odobruvas li ova kokomoko? |
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze .... makedonsko jadenje ..... zakon ..... |
|
......
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej
ama zgresiv ne e makedonsko .... pa go imame kopirano i pastirano od nekoja nacija .... samo ne znam od koja ...... ili Turcija ili Grcija
|
|
......
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od turcija e, drugarka mi turcinka mi kaza.Grcite go pravat po drugacie.Taka mi kazaa.
Изменето од engie - 11.Август.2006 во 16:38 |
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jadev smoki jogurt i praska
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makaroni.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
три чоколатчиња...а последното мислам дека беше милка...
|
|
Точачиња.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 449> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |