![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 358359360361362 482> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da vrne kaj tebe i utop da te stori
![]() da mi kupi nekoj cigari od prodavnica
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nema vekje pushenje,....cigari !
...ne se sekiraj ! ![]() sakam ...na japanski da naucham i drugo neshto. ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ke nauchish.... ama ke uchish mnogu sporo
sakam da go uchi nekoj japonec
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
За таков ученик само ваков јапонец Да си легнам порано денес,инаку цела недела мамурлак ќе ме прати
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
порано од понеделник спиење....
да врне дожд утре... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
sneg da ne zavrne
da ne vadam pak zimski alista
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
uste tri dena morash
![]() da ne odam pak tamu ![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Договорено...Следниот пат точок да си земиш После подолго време некако мерак ми се прави за турско кафе.Само друг да го направи.
Тешко дека некој ова ќе го саботира, додека пишував си ја наредив
![]() |
|
![]() |
|
nema kafe ......napi s e voda
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
zavrsi odmorot da ja zavrsam rabotata kako sto planiram |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
da ne ti treba uste eden odmor
![]() da go vidam ....denes ....
![]() |
|
![]() |
|
Не ми е успат...ај друг пат
![]() Да го искористам зевањево,и побрзо кревет да фаќам.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..more...oko da ne sklopish...do sabajle.
![]() ...sakam da se opameti nekoj .
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 358359360361362 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |