|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 31> |
Автор | ||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фрст хенд информејшн...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А што е разликата ако и` мавнеш заушка и ако ја скршиш од ќотек? Само физички повеќе ќе ја боли...
А ова ,,чак и из чиста мира,, не можам да го сфатам никако ...
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas ne mozam da ja sfatam ni poentata na temava....no verojatno si ima svoja prichina....i shto znam ......kotek......zar toa se zasluzuva.....prochitav sekakvi komentari od tipot ....zasluzuva .....ako te iznervira ....ako te provocira.....ako te izneveri.....
ako te iznervira broj do deset ...pa i do sto i nazad...ako treba......i upotrebi go mozokot ne racete.....akote provocira.....dokazi deka si popameten najverojatno site znaat deka fizichki si posilen.......a ako go izneverila....i ako ja utepa od kotek momentalno ke mu ischeznat rogovite......no verojatno na takvite mazi ne im treba prichina ..... ni povod ...tuku samo nekoj vid ventil za isfrlanje na svojot bes i frustracii..... |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...filosofiite se nekolku sprata podole,
...leviot trakt!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешко, 95 % од луѓето на форумов четкаат за повеќето работи, односно имаат ставови кои што се во сооднос со нормите, а кога се во состојба да четкаат тука, можам да замислам како четкаат во реалниот живот. Не се работи директно за темата, туку општо за се.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neshto vo posledno vreme chudno me gleda....
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj ne zasluzuva kotek
ama kako so idat vreminjata se e mozno |
||
jas sum jas....
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Силата на еден маж не е во тоа колку силно удира,туку колку нежно допира.
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pak e mavanje nekoe
|
||
vivi
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,^,,aj ti sedi madro dodeka ne sum te mavnal so, edna,,,,,,,,a inaku nema veke pernici za mavanje
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе нели зборот беше посилен од тепањето...
а некогаш не ми се збори... у пичку матер... ама си се тешам... ако, ако... кај да е којсумјас... ќе ја плесне комшиката... и после ќе дискутирам на тема... Дали мажите заслужуваат ќотек... |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zenata s sozdadena od rebroto na mazot, a ne od negovite stapala za da se gazi po nea, ne od negovata glava da se vladee so nea, tuku od bocnata strana za da mu bide ednakva, od pod negovata raka za da bide zastitena i od pokraj negovoto srce za da bide ljubena
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Амин! Жената е најубавиот Божји дар за мажот. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |