|
Каква е вашата сексуална оријентација во моментот? |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neveruvav vo vreme ama izgleda kje mi treba vreme... ili da ne ostavam na vreme... tuku da go fatam momentot vechen... i da se resham vekje...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema chekanje ovde i sega ..odluchi se
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сексуално дезориентирана
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...odluchiv ama ne kazhuvam...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(објаснување: Ретки се таквите среќници како мене - панфили; Имено, јас не ги делам женските на убави и "помалку убави" (т.е., ружни); секоја женска (дебела, слаба, просечно полна, млада, стара, средовечна, ...) за мене е, на свој начин, најубава, и подеднакво ме привлекува; И: може да се рече дека јас сум панфил во општа смисла на зборот; |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи и јас да откачам со моето прашање. Панфил е нешто што сака се и што ја извлекува убавината од се или грешам? Овој термин не ми е доволно јасен, можеби е време да прочитам малку повеќе за панфилијата
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На старогрчки буквално преведено панфил е некој кој сака се`, тоа е најпросто кажано... , не му е толку битна убавината и сл. (од пребирача нема ј...) |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aми тој што не му ја пребира многу многу ужива најмногу
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демек куцо ,ќораво , сакато има ли дупка е злато
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ете бе Емилчо имало и такви... која сум па јас да кажувам што е добро а што е лошо за некого? Секој си знае најдобро за себе, а јас како неинформирана само сакав да разберам што е а не да се мешам во нечиј избор затоа што глупаво е човек да се меша во туѓите избори и определби и сл.
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти зошто не се изјасни како бисексуална , а се изјасни како лезбијка
Изменето од емил - 12.Мај.2012 во 15:41 |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа што сум лезбејка, зошто да би се изјаснувала како бисексуалка кога не сум?
|
|
|
|
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборот /панфил/ е мое "откритие"; но, без обзир на тоа, зборот /панфил/ е со јасно значење; тој збор е кованица од старогрчките /пан/-/сѐ/ (како /ПАНтеист/) и /фил/-/сакање/ (како /ФИЛозоф/);
(а што сѐ сакаат панфилите, мислам дека е доволно објаснето во моите претходни пораки во оваа тема);
Што се однесува, конкретно, до сексот:
Во сексот (и поопшто) дозволено е сѐ што носи задоволство на било која душа, а притоа никоја друга душа, од истото тоа, не осеќа мака; (и, за крај на поракава, една моја (полуоригинална) мисла:
Живеј, и остави ги другите да живеат !).
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |