|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 635> |
Автор | ||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa natalijanatalija
Модератор Регистриран: 26.Јули.2005
Пораки: 10553 ova bese nameneto za tebe ama nema veze pab neka i e sreken i na drugata nema veze |
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Миличка нека и е среќен на двојничката моја..
Иначе прекрасна порака мила моја.. Ве гушкам има ли поубаво од два родендена.. |
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj se istrcav bez da razlistam ali nema veze koga ke ti bide rodenden vistinki ke me isvestis za da spremam nova cestitka
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си ти крива што си се истрчала..
Роденден ми е во декември мила, така да ќе си ги сочувам и двете честитки.. |
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
babyy sreken rodenden milo , hugs and kisses
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала душичке
Ајде повели на торта |
||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СРЕКЕН РОДЕНДЕН babyy и ја сакам торта
|
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала бајб,ајде повели поканата е отворена за сите
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala ako idam skopje pravo na torta , ama porano rakiice da mi dajs nego torta ,ic nekam blago
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема проблем и ракија има,ама нели ти рече дека престана да пиеш????
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more ednas pijanica sekogas pijanica , nema spas tuka
|
||
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama kazi subo te raspoloziv a srce
|
||
|
||
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Признавам меѓу првите се утрово што ми честитаа роденден
|
||
Внеси реплика | страница <1 4344454647 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |