|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 79> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...onoj debilon od javen direktor,
...svesen li e deka avtobusite mu imaat pomal kapacitet na patnici od starite pa ,...deka treba da im go zgolemi brojot na pofrekventnite linii a ne ...da go namaluva !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hah ,..a ti se sluchilo li ...koga ke stigne na stanica,...vratite da ne gi otvorat se dodeka ne gi pregledaat site shto se vo avtobusot?
...ama , koga mu se izdrav na toj shto ideshe nakaj mene ,..deka treba da kontrolira u voznja ,...i toa pred da mu pokazam karta,...ovoj si pomisli deka sum bez karta , pa zatoa se bunam . ...pa, chovekot se stopi od ljubeznost otkako go ...razocharav !
|
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На роденден во двокатен автобус
...a, mu teknalo li na Abdalon gluvchevski...deka moze i javni WC-a da napravi od novive avtobusi,..a,osobeno dvotaktnine se pogodni za toa! ...a, be ...i taka nema kaj da se olesni chovek (bez da bide kaznet) ,...pa, se chudam kako na tvojot posran um ne mu padnalo i toa na pamet? ...zemi nekolku od visokine avtobusi,..stavi im ja potrebnata WC infrastruktura i,..pushti gi niz gradot,...da ne se stiska ili ne daj boze , da mu se ispushti na sred trotoar na chovek,... dolniot ''sprat'' neka bide za onie shto ne im ''prdnalo'' tolku , a , gorniot za onie shto se ''poseriozni'' vo vrshenjeto nuzda . ...ima pari da mlatish be , Debilu eden ,... |
||
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..абеее,ме извади од такт еден двокатен утрово..на семафори.Што ѓавол ме тераше да погледнам низ прозор кога гледам на тоа дисплејот си кружи..ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН ТАТКОВИНО! ....ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН ТАТКОВИНО....!Искрено се збунив,си велам кога бе и беше роденден,нели помина..денес мислам Тито се родил ...Гоце го убија..абе каша попара ми го направи мозоков така недоспан...сега веќе и за Гоцета не сум сигурен..за Тито па ич... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be vol eden od direktor!!
..abe govedo edno, ...zarem na vodno se prakja avtobus, chii stakla se pokrieni so reklami be...tokmak eden! ..da ti se pluknat u direktorot!
|
||
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве интервјуво жив доказ(2m:58sec) :
|
||
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ефо, фитите драки клетачи како са нашите кастарпајтери расочарани...
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...brza,а кој ги дигна чеканчињата за да u nevarnosti да razbijes staklo?.А?Нема ни едно!Или ги тргнаа оние од..гаража?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на двокатните автобуси и не знам која би била употребата на тие чеканчиња, кога имаат прозори помали од екранот на компјутеров... |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе Брза го урочи човекот, ќе го мењаат сега у новиот бран.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa?
..i sega treba da se raduvame, zatoa shto nov vol ,..na mestoto na govedoto ...ke doshol!
|
||
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
у праву си скроз, него кажи конкурираше ли за некои од новите раб. места во новиот бран. Мислам дека е конечно дојдено време прави луѓе да не поведат
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а оти не трикатни?
|
||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |