IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да ти кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да ти кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 313314315316317 346>
Автор
Порака
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 01:11
Те видов... И?
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 01:34
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 01:48
Кон врв
LGBT Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Март.2012
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LGBT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 12:03
I want to love you, but I better not touch (Don't touch)
I want to hold you but my senses tell me to stop
I want to kiss you but I want it too much (Too much)
I want to taste you but your lips are venomous poison
You're poison runnin'thru my veins
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 12:06
ГОМНО ЕДНО, ЗОШТО СЕ СРЕТНАВМЕ ВЧЕРА? тага НЕ НИ ЗНАЕВ ДЕКА ТОЛКУ МНОГУ ТЕ САКАМ... АМА ЈБГ, СЕ ОТИДЕ У ЕНДЕК тага
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LGBT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 21:05
Кога сум крај тебе стварноста и не ми е потребна единствено тогаш знам дека сепак постојам а јас ќе замолчам јас и не можам да зборувам мојот говор е заробен во чувствата...

ekszi88 а да и признаеш дека имаш чувства спрема нејзе? Можеби не е се отидено во неповрат, ако не пробаш нема да знаеш ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2012 во 21:25
Особава знае дека имам чувства како што и јас знам дека има чувства спрема мене. Бивши дечко ми е. Ќе го сакам секогаш, никогаш нема да го заборавам. Секогаш ќе ми недостигаат работите што ги делевме. 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LGBT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2012 во 10:09
Па тогаш зошто не сте пак заедно :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2012 во 11:07
Затоа што сум геј и ради некои други икс причини. Но геј не значи дека не можам машко да сакам. Ми недостига како личност покрај мене, како пријател и како брат. Сме поделиле многу работи заедно, сме биле во најтешкото и најубавото, сме јаделе и пиеле заедно, сме си ги бришеле солзите еден на друг. Врската не се сведува само на секс, измешана е со едно многу блиско пријателство. Ние пред се бевме пријатели. Толку проклето ми фали како личност. Тој беше првиот што ја проби мојата крутост и што ме промени. среќа Јас не можам нему да му бидам девојка затоа што ме ми фали како партнер во мојот живот, ми фали близината, пријателството со него... но се е измешано и ништо не може да функционира како што сме функционирале некогаш... 

Изменето од ekszi88 - 05.Мај.2012 во 11:09
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2012 во 15:53
СДТК
лутина

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2012 во 02:16
Сдтк....Многу сум ти кажувала,вреди ли да кажам сега нешто
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2012 во 20:13
sdtk...vekje ti kazav de...na japanski .задоволство
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај LGBT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2012 во 08:45
СДТК, не е спрема партнер но ќе си напишам.
Не те ни познавам но ми стана како брат. Ти благодарам за се. И да, не ми верувај дека друг принц ја спасил принцезата, ти ме спаси мене Супер Марио :)
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2012 во 20:01
sdtk...vikash deka ne si mnogu po japonskiot  , ama sepak.View Raw Image' ti kazuvam !намигнување

Изменето од brza - 10.Мај.2012 во 20:02
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 313314315316317 346>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.