|
Незаборавни ликови од ТВ сериите |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Мај.2012 во 15:32 |
Кои ви се омилените ликови од ТВ сериите кој ги паметите и засекогаш ќе
ги паметите,
што биле брилијантни, забавни, смешни, посебни во било што се издвоиле и ви оставиле најголем впечаток, со еден збор незаборавни и зошто? Изет Фазлиновиќ- најјакиот балкански лик на сите времиња. Човеков е легенда! Од постарите серии Жика и Милан од Жикина династија, самите се приказна за себе Ги обожавам и двете Од очајните домаќинки повеќето ми се омилени, но најјака ми беше Габи Солис. Нема епизода да не ме насмее! Изменето од Schatzii7 - 03.Мај.2012 во 15:34 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите ликови од Everybody loves Raymond...
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The big bang theory |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите ликови од Беверли Хилс
од актуелниве серии, овој лик |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее, Бренда (смеѓата), кога бев 6-7 одд. бев заљубен во неа...
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас во Брендон
туку штета на толку гледање, овие од Мтв не ги откупија сите сезони тогаш, не ги догледав. |
|
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денешниве генерации се сигурно заљубени во Онур, Саваш, Мехмет, Мухамед, Огуз, Јавуз, Шефкет.....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја обожавам пасивни агресивни ликови, кои најчесто плескаат у фаца, со доза на сарказам и иронија, ама во нивните лични животи и не се баш најуспешни
Georgia Lass - Dead like me Bertha - Two and a half men Chandler Bing - Friends неговото височество Dr. Gregory House - House M.D. |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој не ги гледал легендарните Беверли Хилс..јас бев заљубена во Дејвид...и уште сум
Незаменливиот Dr. House..можам да го гледам 24 часа |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најмангупи од сериите во 90тите
Ако денес симнуваме серии со торенти и гледаме пред компјутер, во 90-тите уживавме пред телевизорите со програмата на МТВ и тогашните серии кои ги гледаа и млади и стари. Тропска горештина, Мелроуз Плејс, Беверли Хилс... Ние успеавме да најдеме фотки од глумците кои во ова време беа најголеми фраери, а сигурни сме дека барем дел се и на вашиот список од детството.
Џејсон Присли како Брендон Волш во Беверли Хилс Лук Пери како Дилан Меккеј во Беверли Хилс Џорџ Клуни како Даг Рос во ER Метју Пери како Чендлер Бинг во Пријатели Мет Ле Бланк како Џои Трибијани во Пријатели Ендру Шу како Били Кемпбел во Мелроуз Плејс Даг Савант како Мет Филдинг во Мелроуз Плејс Грант Шо како Џејк Хенсон во Мелроуз Плејс Томас Калабро како доктор Мајкл Манчини во Мелроуз Плејс Џаред Лето како Џордан Каталано во Мојот таканаречен живот Алекс Димитриадес како Ник Пулос од Училиштето скршени срца Калан Малви како Богдан Дражиќ во Училиште скршени срца Ех сум ја заборавила серијава Училиште скршени срца...редовно ја гледав пред или после школо |
|
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, австралиска тин серија, јас ретко ја гледав, знам само дека ми идеше на живци оваа циганката десно на сликата... ...колку се сеќавам на крај заврши на психијатрија...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..............ma ...site: |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги обожававте во детството, како изгледаат денес?
Сигурни сме дека се сеќавате на мускулестиот Мич Бјукенон и неговите помошнички во портокалови костими за капење. Серијата Baywatch ја гледаа милијарда гледачи од целиот свет и тоа цели 11 сезони. Според Гинисовата книга на рекорди, „Чувари на плажата“ е најгледана телевизиска серија на сите времиња со преку 1,1 милијарда гледачи. Погледнете како изгледаат денес јунаците на плажата: |
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледаат ѕвездите на Династија 30 години подоцна
Шампањ, кавијар, скапи фустани,женски тепачки, вили, автомобили, дијаманти, неверства – сето тоа беше дел од популарната „Династија“, серија која одбележа цела една деценија. Серијата која беше хит во осумдесеттите, серијата која ги следеше настаните и заплетите во богатото семејство Карингтон, го освои светот со гламур, спектакли, луксуз. Првата епизода е емитувана 1981 година, а последната во 1987, во рамките на деветтата сезона кога беше и прекината серијата. По тоа е снимена мини серија: „Dinasty: Reunion“ за да не останат многу работи недоречени. Популарноста на оваа серија која постигна планетарен успех, се уште ја нема засенето ниеден друг обид за нешто слично, а улогите Блејк, Кристл, Алексис, Фелон, Семи Џо до денес им се прикачуваат на карактерот на актерите. Да видиме како овие ликови изгледаат 30 години подоцна? Linda Evans (Кристл Карингтон)
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |