|
2+1 Ај сега кој има храброст |
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За машките знам дека им е ептен сон а познавајки ги женските мислам дека и они тоа пстскришно го сакаат уствари тие се повеке за експериментирање само кај нив треба и сигурност со партнерот и храброст а машките онака ај што и да е само да се прави нешто поразлично
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas mazite se na nesto porazlicno:)))) ama i mnogu e vazno dali bi ja napravil 3 so ljuge koi gi znaes ili onaka na nekoja zabava,odmor so ljuge koi ti se sosema tugi - pa da vidis sto e feelingot
|
|
The1
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не би рекол не и со љуге шо ги знам или не ги знам али шо знам полесно би ми било со љуѓе шо помалку ѓи знам по лесно би се опуштил барем за мене е така |
|
максимус
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ke se skarame ,sigurno mrazam guzva
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah em guzva em dupla rabota, pa duplo mislenje sto kako itn....
|
|
Yoco
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yas bi zaso luge sto gi znaes..taka e bolje...si znaes koy sto kay so koya pravel i mozes da se opustis i da pouzivas ... |
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da ti bide sram ili ..............
|
|
Yoco
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe zavisi so koy...od poznatite...ali so malce alkohol toa se resava...taka?
|
|
nate^
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj so mene se imam probano sve ke vi pokazam ke ve naucam svesto 2+1 2+2 3+2 sveee
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opaa, kakva ponuda!!! Ne propustajte decki
Moe iskustvo, polesno e so luge sto ne gi znaes mnogu dobro. Polesno se opustas.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
nate^
Нов член Регистриран: 10.Август.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele Dano ti si svetska zena tipke istomislenicke
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A vidis? Site bi curi toa go vikaat Ne, ozbilno, polesno e taka, barem za mene.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
nate^
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i zamene e polesno nemas sram
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi za 2 + 1 zasto da ne ako site toa go sakaat zasto da bi imalo predrasudi? zadovolstvoto odnosno zelbata za da se postigne sama ke si go pokaze
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |