|
Спојување на парови |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Април.2012 во 15:38 |
||
Имате другарка што е слободна, вашиот дечко / сопруг има другар што е слободен.
Дали правите обид да ги споите? Дали сте се нашле во ситуација да бидете стројник? Или можеби не сакате да се мешате во туѓи работи, може и исходот да не излезе ко што треба, па да завршите без другар/ка? Или имате лошо искуство самите од ова откако некој се обидел да ве спои, па не сакате и други да поминуваат низ истото? |
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не се мешам во такви работи,може на крај да испаднам и виновна
знам,знам...на стројниците им се купуваат чевли ако бидне работа...знам...тоа ме мами...ама најарно е да си стојам на страна оти секои очи поинаку гледаат
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема шанси...не ми иде ова од рака
А и мразам да се мешам во туѓи животи...така да не е оваа "професија" за мене
|
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
dedanoe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Октомври.2011 Локација: dedanoe city Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a da ljubov, koj ne saka ljubov... i jas sakam... kazhi cena, kolku koshta ??? iam tuka 1 Yi Jiao dar od Lama darenio da daruva. ke se potruda da go konvertna vo beskrajna kolichina nihilar Yi Jiao-s. nula jest nihilar i Zeno paradox mala ali zahteva ista kolichina drag metal da bi se utisnala. i zatim idam na NYSE, DAX, FTSE, WCC prodavam po milion bilion trilion kataljon itn itn toni na chas za polovichna cena od aktuelnata pa ako vo skoro vreme si ushe tuka so istata tema kje se nagoduvame. god forbids (69) for the following 169 years.
|
|||
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Schatzii7 интересна тема,но не се изјасни дали ти имаш и би понудила некоја твоја другарка како стројник некому .
|
|||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i niger kalfa ja spojuvaa, pa ene go pargali pak
|
|||
vivi
|
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во право си Горан не се изјаснив прва како што е обичај. Туку ти тоа директно
ме прашуваш дали имам да ти наместам некоја другарка Инаку можам да кажам дека сум се обидела да поврзам некои луѓе со мои другарки, но секогаш на крај испаѓало неуспешно...секако тоа сум го правела со добра намера за двајцата, сум ги запознала, но за жал тоа не прераснало во врска или брак...веројатно и мене не ме бидува за стројник Во секој случај никој од нив ми се нема налутено, на моја среќа. Не гледам ништо лошо во оваа работа...мислам дека ништо не можат да изгубат, едноставно ги запознаваш па потоа останува на нив дали нешто ќе се случи или не. |
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Ја видов интересна темата и се надофрлив,сигурно не згрешив нешто со тоа што прашав ...за да не бидам сватен погрешка...
Таман работа и нема потреба некој да се лути.Ако некој/некоја не успеале,тоа си е нивни проблем нема потреба кривицата да се бара во други.
Така е,се сложувам комплетно. |
|||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интернетот е најдобар стројник за оние кои бараат љубов
Некогаш, работите функционираа преку стројници. Потоа, љубовта најчесто се раѓаше во училиштата или на работа. Во денешно време, околу 30% од паровите се запознаваат преку интернет, покажуваат новите истражувања. По асистенцијата од пријателите, онлајн запознавањето стана втор најчест начин за запознавање на новите парови. Околу 30% од новите парови во САД се запознаваат преку интернет, покажуваат резултатите од истражувањето How Couples Meet and Stay Together. Во анкетата учествувале 4.000 испитаници, а според резултатите истополовите партнери се најсклони кон онлајн запознавањето - дури 61% од геј паровите се запознале преку интернет. "Со ваков раст на интернетот многу веројатно е дека наскоро овој начин на запознавање ќе стане уште почест и од оној кој го иницираат заедничките пријатели, начинот на запознавање кој преовладува во американското општество од 1940-те", пишуваат авторите на студијата од Универзитетот Стенфорд и Сити Колеџ од Њујорк. Според анкетата, најсреќни парови кои искажале најголемо задоволство од врската се оние кои се запознале во верска заедница. |
|||
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Баш добро ми иде стројништвото Ама само ако според мене одговараат као пар
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ми се дига коса од вакви луѓе...Али до карактрер е.
Знам луѓе кои со помош повикај пријател,и до брак стигнале. |
|||
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да бе еднаш мене пробаа да ме спојат.. на крај испадна дека типот ја сакал другарка ми.
Ауч! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bljak! Nikad! Posle ja kriv da im bidam, neka se snajdat sami, oci nek si vadat. I baska se ponizenje takvi strojnicki raboti
|
|||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nikogas ne mi odelo od raka da spojam nekoj par.......sum probuvala ama ne odi...
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |