|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 561562563564565 890> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк... кога денот ќе ми почне со кафе без шеќер е исто ко да сум станала на лева нога
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...затоа ли мене секој ден ми е таковод утре пијам кафе со шеќер.. |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да замолам.. ај ако имаш две лажички шеќер убаци ваму.. стварно ми е мука да го мљацкам кафево без шеќер
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
повели......јас помагам на пријатели во невоља
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми го спаси не само денов... туку животов
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...vreme e za pauza
|
|
vivi
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....leleeee zagaziv na toa ostrovot - kje dobijam ushte eden chuden pogled denes (ako ne napraam ruchek)
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kapak na se.. si go prevriv kafeto... mi preteche nekoj sigurno mi frlil crna magija
|
|
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleee.... ostanav bez ruchek
|
|
|
|
Феникс
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...jas ve napushtam.....me brkaat od pc..me prakaat i mene vo kujna
|
|
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gazela, Ekshi - mnogu Ve sakam
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do dvete
|
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... добар ден |
|
Внеси реплика | страница <1 561562563564565 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |