|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 42> |
Автор | ||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Martina:) Изменето од Valerija - 20.Април.2012 во 16:57 |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Milan:) |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ау Мартина некако со шминка и кармин на Боки 13 ми заличува.
|
||
I just wanna feel real love.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ѕвездата е родена - Ава Карабатиќ
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уау таков ангелски глас...кога ги нагласува самогласките како некоја врата да крца...
Изменето од FosterThePeople - 23.Април.2012 во 20:45 |
||
|
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Крајно се разочарав од Огњен откако видов што ќе се случи во следната епизода...значи човекот е без исаф, како ја бутна Мартина во играта ќе ја отепа девојката.
Како изминуваат деновите вистинските лица испливуваат на површина...Жаре ко некоја свекрва постојано си бара закачки со некој, бетер од женине испадна. На крај ќе излезе дека политичарот Марко најмногу вреди како личност ... и Себастијан ми е ок освен ако не ме разочара и тој до крајот. Невен на почеток си беше во тој фазон дека дошол тука да ужива и дека нема да работи и да се бори, а кога почуствува дека ќе биде загрозен на следниот племенски совет доколку нивното племе изгуби, го фати паника и баш му падна тешко што тој не стана поглавар и нема да биде заштитен. Ава откако дојдоа овие од Матамбо заборави со кого беше до вчера, па така фино лепо им сврте грб, ги извиси и новите членови и станаа подраги. Следејќи го Survivor за Милан можам да кажам дека ми е некако арогантен, а Влада е негов роб. Никола ми е интересен да го слушам кога зборува, а и вечерва беше одличен во борбата... само како ја зграпчи Кристина на крај како да мислеше дека нејзе ја добива за награда. П.С Утрешнава борба ќе биде кој на кого побрзо ќе му ги соблече гаќите. |
||
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За сите овие Ава е најчесната, најпрекрасната, најискрената, најдобрата, најинтелигентната личност во Срвајвр ... не дека стварно е, но овие другиве (со исклучок на 2-3) се дно дна... ова шоу повеќе личи на Фарма или Биг Брадр... катастрофа... плус игриве им се... да ја пратам баба ми од 81 година, таа би можела комотно да ги игра овие игри...
|
||
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па Schatzii де ај кажи ми нели би тискала и ти за 50 000 евра?!
Инаку Себастијан и Марко се најдобри. |
||
|
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би стискала, но не би буткала онака насилнички како Огњен...немам ништо против нека бутка но нека се бори така со машките членови, а Мартина можеше да ја помине и без да ја бутне во тоа сум сигурна...секогаш постои и друг начин.
Како и да е воопшто не ми се допадна играта, се испотепаа меѓусебе. |
||
|
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои се тие 2-3 |
||
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некако ми се чини дека многу им се замарате...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барса - Челси вкупен резултат
Себастијан, Радован, Милан... од женските стварно Ава ми се чини како ОК особа (и Алекс можеби), без разлика на гафовите и сл...
А тоа за Огњен, не би требало така да бутка, но за тоа се криви тие што ја измислиле играта, не треба да ставаат да се борат м против ж во физички дуели...
|
||
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уф Станија - Седнија вечер пак ќе се расправа која и е другарка и двете се исти
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |