|
Тест(мала забава) |
Внеси реплика |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Април.2012 во 21:06 |
Овој тест се применува за време на вработување во ИТ секторот во Јапонија...
На едната страна од брегот се наоѓаат полицаец и криминалец, и едно семејство, мајка, татко, ќерка и син. (мајка со две ќерки, и татко со два сина) Потребно се сите да ги пренесете од другата страна, но... Прочитајте: 1.Најмногу две личности можат истовремено да бидат на сплавот 2.Таткото не смее да биде во присуство на мајката без ќерката 3.Мајката не смее да биде со синовите без присуство на таткото 4.Криминалецот не смее да биде ниту со еден член од фамилијата без присуство на полицаецот 5.Само полицаецот и родителите може да го возат сплавот Команди: -За почеток кликнете два пати на големиот круг -Со кликање на личноста ги качувате, односно симнувате од сплавот -Со кликање на црвената рачка на брегот го придвижувате сплавот Решение треба да најдете најмногу за 15 минути Е кој ќе проба и до каде ќе стигне , нека напише
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам имаше ист ваков предизвик со канибали и морепловци само што мислам дека ја нема на игра,го знаев решението само сега малце ме мрзи.
|
|
I just wanna feel real love.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и не е баш ... тешко ми требаа 7-8 мин мене
|
|
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Морам на YouTube не кријам еве ме нервира многу.
|
|
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пу,блиску сум бил!!!
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tи плескаат шлаканици ?
|
|
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме испотепаа
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |