IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Survivor Србија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Survivor Србија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 42>
Автор
Порака
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Статус: Офлајн
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2012 во 08:11
Originally posted by Schatzii7 Schatzii7 напиша:

Да Жаре воопшто не очекуваше дека ќе излезе...
и откако отиде на островот каде што се исфрлените дава коментар дека него не му е жал, па тоа е само играбла блаа уствари од неговиот израз на лицето се гледаше дека му е претерано жал, дури му се плачеше.среќа

Mnogu mi bese kjeif sto izleze..on mislesedeka e sleden sto ke stane "komandir" plemena ..ali za "zal" se lizna nasata dzigerica.Tesko seljace e,bar toa emoe mislenje,kako sto vikas ti Schatzii7 koga go isfrlija glumese ludilo kao demek se e cool,toa e samo "igra"..a u stvari se osekjase ko magare..I sto stana so onaa negova "teorija" koja i ja nabacuvase na malava nasa Aleksandra...demek ova e Survivor,ovde trebalo da se opstane,da se "prezivee",toa ne bilo modna pista.. a on sirot,kutar,od sto tolku rabotese,gotvese,peese...na site im skurci...pa mu dadoa OUT karta...da bidam iskren da bese drug ke mi bese krivo..aliovoj lik mi e totalno OUT...zatoa
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2012 во 08:58
Originally posted by FosterThePeople FosterThePeople напиша:

И да се навратам,Александра е стварно расипана иако е слатка...како може бре тука дечко има таа јавно со Радован се галат таму.

Далеку е Костарика ..... 10000 км, си мисли сигурно нема да нè видат.... хи, хи...

Инаку Ава е супер, неколку цитати од неа: голема насмевка
Pozdravljam svoje roditelje, posebno mamu i tatu...
Osjecam se kao mala princeza, sto i jesam...
Moj decko meditira pola sata, a ja 30 minuta...
Gubim samopouzdanje u druge...
Srusit cu crkvu Sv. Donata i izgraditi jos stariju... (ова ме потсеќа на Грујо со театарот смеење)

газење од смеење легенда големо гушкање

Изменето од LiDivio - 16.Април.2012 во 09:49
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2012 во 09:50
ААААААААААААхаххахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахаххаахаххахахаахахахахахахаха ма најјака е Ава.Какви златни зборови знае да каже.

Изменето од FosterThePeople - 15.Април.2012 во 09:56
I just wanna feel real love.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2012 во 11:00
Плавуша..
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2012 во 15:45
Ава колку е глупа ни самата не е свесна...
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2012 во 16:31

Ава колку е глупа ни самата не е свесна...

Тоа се вика дарба
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2012 во 12:16
Ава II дел

Cesto mijenjam frizure, nekad se osisam na kratko, nekad na dugo.
Da imam priliku biti nesto drugo u zivotu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po cemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu.
Uvijek sam ukljucena u mobbing, imam 5 mobitela.
Vise nikada necu imati samopouzdanja u druge ljude!
Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom.
смеењеплачењесмешен

П.С навистина не знам со кој памет ја избраа за поглавар, свесно си го одбраа патот кон својата пропаст. Со сигурност Борука ќе изгубат во сите борби додека е таа поглавар.

Изменето од Schatzii7 - 17.Април.2012 во 12:19
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2012 во 12:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2012 во 12:18
Се остварија моите предвидувањахи, хи......Борука изгубија по втор пат.

Еве ја Алекс без и со шминка. Кој би рекол дека е истата посебно на вторава слика.смеење

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2012 во 12:35
и без шминка е убаа бакнеж
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2012 во 20:24

Македонски топ-модел на неделата: Александра Накова

Александра Накова, или актуелната Македонка на „Преживеан“, е наша манекенка која честопати работи надвор од државата, особено е присутна на интернационалните избори за убавина низ светот. Како претставничка на Р. Македонија досега се претставила на изборите „Мис Кемер Интернационал 2009“, „Miss Summer of the world 2010“, ја носи титулата „Мис тело“ и „Џентлменс чојс 2011“, во кој влегла во потесниот избор на 25 девојки од Балканот. Често работи во Србија, Хрватска, Бугарија и Турција, а соработувала со познати брендови како „Лиска“, „Голден поинт“, „Интимисимо“, „Мис Сиксти“, „Риплеј“, „Кила“, „Келвин Клајн“, „Ди&Џи“, „Шантел“ и фотосесија за турскиот синџир на продавници на „Викторијас сикрет“. Иако направи мала пауза поради учеството во „Преживеан“, набргу планира повторно да се врати на својата професија како модел.

1. Име и презиме: Александра Накова
2. Хороскопски знак: Лав
Жената родена во хороскопскиот знак Лав претставува храбра, чесна, мила, добродушна личност, горделива и суетна. Лесно се препознава по нејзиниот став и изглед, најчеста карактеристика што ја краси е бујна коса и надмено однесување. Поседува силен магнетизам и е предодредена да биде лидер во својата работа. Најчести професии во кои може да се сретне се: директор, лекар, адвокат, модел, артист (музичар, актер)... Лавот ја сака сцената и ужива во вниманието што го добива под рефлекторите. Во љубовта е максимално посветена на партнерот, романтична, дарежлива и верна. Најмногу бара од партнерот да ја почитува и да биде искрен. Впрочем, тоа го бара од сите луѓе кои ѝ се блиски и ја опкружуваат. Не сака неправди и лаги. Негативна карактеристика, односно она што може во животот да ѝ наштети се нејзината гордост и суета.
3. Место на живеење: Скопје
4. Модна агенција: четири години ангажман во „Црнокрак“, моментално сум во агенцијата „Топ моделс“ - Турција
5. Сакам да бидам заштитно лице на: „Кавали“
6. Сакам да бидам на насловната страница на: „Вог“
7. Моите пропорции се: 88-60-89
8. Многу сакам да јадам: морска храна
9. Знам да готвам: речиси ништо
10. Идеален тип на маж ми е: паметен, згоден и убав, да ме прифати таква каква што сум и да ме прави среќна
11. Во животот ме инспирираат: успешни луѓе
12. Работам како модел затоа што: го сакам манекенството, додека сум сè уште млада тоа е единственото нешто што ме исполнува, сакам да го прошетам светот, да запознавам нови луѓе...
13. Сакам чевли од: „Диор“
14. Сакам чанти од: „Гучи“
15. Од шминка користам: ги сакам пудрите на „Арт Деко“, кармини и маскари на „Лореал“, од сенки најмногу го користам брендот „Севентин“
16. Негувана жена е: жена со културни манири, кај којашто внатрешниот и надворешниот изглед се споени во една целина или убавина
17. Моја модна икона е: Адријана Лима, жена со стил, уникатна, преубава, сексапилна. Исто така, би ја додала и Меган Фокс
18. Во слободно време сакам да: да тренирам и да шетам
19. Последен филм што ме трогна е: „Трес метрос сомбре ел сиело“, љубовен и романтичен филм што никогаш нема да ми здодее, секогаш можам да го гледам.

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2012 во 20:32

среќаAlex

Изменето од Valerija - 18.Април.2012 во 20:42
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2012 во 20:54
Stanijaсреќа

Изменето од Valerija - 18.Април.2012 во 20:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2012 во 20:59

Ава II дел

Cesto mijenjam frizure, nekad se osisam na kratko, nekad na dugo.
Da
imam priliku biti nesto drugo u zivotu, bila bih konj ili delfin zbog
njihove gracioznosti. Uostalom, po cemu se stil plivanja zove delfin ako
nije po delfinu.
Uvijek sam ukljucena u mobbing, imam 5 mobitela.
Vise nikada necu imati samopouzdanja u druge ljude!
Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom.
смеењеплачењесмешен

П.С навистина не знам со кој памет ја избраа за поглавар, свесно си го одбраа патот кон својата пропаст. Со сигурност Борука ќе изгубат во сите борби додека е таа поглавар.

Ја избраа пошто не можат да ја трпат уште да им "мели" врз главите на сите за тоа колку таа е "способна" и колку сака да биде поглавар.
Тоа ти е исто ко сеха Јанкуловска да биде министер за здравство(што е и можно во иднина).
Инаку чекам уште златни реченици од нејзината уста да испаднат на површина.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.