|
Депилирање vs. бричење |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
Srcence14
Нов член Регистриран: 16.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали им дозволувате на вашите макји да ви ги бричат дундите. јас со мајка ми сум многу блиска скоро како другарки сме и сабајлево и дозволив да ме избричи доле детално затоа што јас не можам се да видам. Срeќна сум што имам мајка што можам ама буквално се да и доверам.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
У момент ми паѓаат на ум еден куп коментари
1.Ја дунда немам, а и кога би имал сигурно нема мајка ми да ми ја средува... 2. Уврнуто сестро 3. Ако тоа 14 до никот ти се годините, да не ти е рано да ја бричиш 4. Ако ја имам син и некогаш ми каже тато да ме избричиш доле, таков шамар ќе јаде едно пола саат ќе се врти у круг 5. Сигурно мајка ти ти вика дека си најубава на свет 6. А кога ќе се онодиш со дечковци и за тоа ли ќе и раскажуваш на мајка ти 7. А да пробаш со депилација а не бричење 8. Па добро поевтино ти е уствари него да плаќаш за депилација 9. Ти да не си некој стар баниран ник 10. А ти да не се подебаваш по малку 11. Него што се па ја чудам, чекај жениве да ги чујам можда нормално е така. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Време е да се довериш на некој од нас и ние да ти ја бричиме дундата .Како почеток може јас да се жртвам
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мала допуна на претходново.
1.1 Вика профилот дека 22 години имаш, е ако е таква работа нема потреба да ја мачиш мајка ти да те средува доле бре, само ти обрати се овде за помош, знаеш ли колку има луѓе од доверба овде, што квалитетно ќе те средат без пари, без обврски, разбираш...Па луѓе сме на крај краеви, за добро за лошо, да се помогне кога треба... 1.2 Мајка ти ти ја бричи на 22 години...Уврнуто сестро скроз... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...go zalam zetot ...shto ke i bide! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби ќе и треба и припомош од мајка и ...за да и го намести!. Кој интересен секс човече!....замисли си.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се бричам, не се депилирам... и користам афтршејв, разбира се.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
depiliranje
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |