|
Survivor Србија |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 42> |
Автор | |
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi bese kjeif sto izleze..on mislesedeka e sleden sto ke stane "komandir" plemena ..ali za "zal" se lizna nasata dzigerica.Tesko seljace e,bar toa emoe mislenje,kako sto vikas ti Schatzii7 koga go isfrlija glumese ludilo kao demek se e cool,toa e samo "igra"..a u stvari se osekjase ko magare..I sto stana so onaa negova "teorija" koja i ja nabacuvase na malava nasa Aleksandra...demek ova e Survivor,ovde trebalo da se opstane,da se "prezivee",toa ne bilo modna pista.. a on sirot,kutar,od sto tolku rabotese,gotvese,peese...na site im skurci...pa mu dadoa OUT karta...da bidam iskren da bese drug ke mi bese krivo..aliovoj lik mi e totalno OUT...zatoa |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далеку е Костарика ..... 10000 км, си мисли сигурно нема да нè видат....
Инаку Ава е супер, неколку цитати од неа:
Pozdravljam svoje roditelje, posebno mamu i tatu...
Osjecam se kao mala princeza, sto i jesam...
Moj decko meditira pola sata, a ja 30 minuta...
Gubim samopouzdanje u druge...
Srusit cu crkvu Sv. Donata i izgraditi jos stariju... (ова ме потсеќа на Грујо со театарот )
легенда Изменето од LiDivio - 16.Април.2012 во 09:49 |
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ААААААААААААхаххахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахаххаахаххахахаахахахахахахаха ма најјака е Ава.Какви златни зборови знае да каже.
Изменето од FosterThePeople - 15.Април.2012 во 09:56 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ава колку е глупа ни самата не е свесна...
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа се вика дарба |
|
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ава II дел
Cesto mijenjam frizure, nekad se osisam na kratko, nekad na dugo. Da imam priliku biti nesto drugo u zivotu, bila bih konj ili delfin zbog njihove gracioznosti. Uostalom, po cemu se stil plivanja zove delfin ako nije po delfinu. Uvijek sam ukljucena u mobbing, imam 5 mobitela. Vise nikada necu imati samopouzdanja u druge ljude! Da sam pilotkinja, definitivno bih upravljala vlakom. П.С навистина не знам со кој памет ја избраа за поглавар, свесно си го одбраа патот кон својата пропаст. Со сигурност Борука ќе изгубат во сите борби додека е таа поглавар. Изменето од Schatzii7 - 17.Април.2012 во 12:19 |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се остварија моите предвидувања...Борука изгубија по втор пат.
Еве ја Алекс без и со шминка. Кој би рекол дека е истата посебно на вторава слика. |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и без шминка е убаа
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонски топ-модел на неделата: Александра НаковаАлександра Накова, или актуелната Македонка на „Преживеан“, е наша манекенка која честопати работи надвор од државата, особено е присутна на интернационалните избори за убавина низ светот. Како претставничка на Р. Македонија досега се претставила на изборите „Мис Кемер Интернационал 2009“, „Miss Summer of the world 2010“, ја носи титулата „Мис тело“ и „Џентлменс чојс 2011“, во кој влегла во потесниот избор на 25 девојки од Балканот. Често работи во Србија, Хрватска, Бугарија и Турција, а соработувала со познати брендови како „Лиска“, „Голден поинт“, „Интимисимо“, „Мис Сиксти“, „Риплеј“, „Кила“, „Келвин Клајн“, „Ди&Џи“, „Шантел“ и фотосесија за турскиот синџир на продавници на „Викторијас сикрет“. Иако направи мала пауза поради учеството во „Преживеан“, набргу планира повторно да се врати на својата професија како модел. 1. Име и презиме: Александра Накова 2. Хороскопски знак: Лав Жената родена во хороскопскиот знак Лав претставува храбра, чесна, мила, добродушна личност, горделива и суетна. Лесно се препознава по нејзиниот став и изглед, најчеста карактеристика што ја краси е бујна коса и надмено однесување. Поседува силен магнетизам и е предодредена да биде лидер во својата работа. Најчести професии во кои може да се сретне се: директор, лекар, адвокат, модел, артист (музичар, актер)... Лавот ја сака сцената и ужива во вниманието што го добива под рефлекторите. Во љубовта е максимално посветена на партнерот, романтична, дарежлива и верна. Најмногу бара од партнерот да ја почитува и да биде искрен. Впрочем, тоа го бара од сите луѓе кои ѝ се блиски и ја опкружуваат. Не сака неправди и лаги. Негативна карактеристика, односно она што може во животот да ѝ наштети се нејзината гордост и суета. 3. Место на живеење: Скопје 4. Модна агенција: четири години ангажман во „Црнокрак“, моментално сум во агенцијата „Топ моделс“ - Турција 5. Сакам да бидам заштитно лице на: „Кавали“ 6. Сакам да бидам на насловната страница на: „Вог“ 7. Моите пропорции се: 88-60-89 8. Многу сакам да јадам: морска храна 9. Знам да готвам: речиси ништо 10. Идеален тип на маж ми е: паметен, згоден и убав, да ме прифати таква каква што сум и да ме прави среќна 11. Во животот ме инспирираат: успешни луѓе 12. Работам како модел затоа што: го сакам манекенството, додека сум сè уште млада тоа е единственото нешто што ме исполнува, сакам да го прошетам светот, да запознавам нови луѓе... 13. Сакам чевли од: „Диор“ 14. Сакам чанти од: „Гучи“ 15. Од шминка користам: ги сакам пудрите на „Арт Деко“, кармини и маскари на „Лореал“, од сенки најмногу го користам брендот „Севентин“ 16. Негувана жена е: жена со културни манири, кај којашто внатрешниот и надворешниот изглед се споени во една целина или убавина 17. Моја модна икона е: Адријана Лима, жена со стил, уникатна, преубава, сексапилна. Исто така, би ја додала и Меган Фокс 18. Во слободно време сакам да: да тренирам и да шетам 19. Последен филм што ме трогна е: „Трес метрос сомбре ел сиело“, љубовен и романтичен филм што никогаш нема да ми здодее, секогаш можам да го гледам. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alex Изменето од Valerija - 18.Април.2012 во 20:42 |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stanija
Изменето од Valerija - 18.Април.2012 во 20:57 |
|
|
|
FosterThePeople
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја избраа пошто не можат да ја трпат уште да им "мели" врз главите на сите за тоа колку таа е "способна" и колку сака да биде поглавар. Тоа ти е исто ко сеха Јанкуловска да биде министер за здравство(што е и можно во иднина). Инаку чекам уште златни реченици од нејзината уста да испаднат на површина. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |