![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 42> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
леле луѓе како можете да гледате вакви ствари после сите глупости од „шоуа“ што се емитуваа на сител, фарми, дворови, парови, биг брадер и слични бљувотини... стварно вакви ствари бараат ниска интелегенција и не потценуваат како здрави и образовани луѓе
единствено нешто што го гледав и ми беше урнебесно смешно е што „талентиве“ не знаеја како да запалат оган долго време... |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Македонската претставничка на „Survivor“, Александра Накова, сепак имала секс на Костарика, пишува српски Курир.Но, не со поранешното момче на Цеца како што медиумите пишуваа, туку со поранешниот Мистер на Хрватска, Радован. Дека меѓу нив двајца има симпатии, познато е од самиот почеток на реалното шоу. Но кога двајцата ќе бидат исфрлени од своето племе, на Островот на отфрлените, конечно ќе имаат време за да се посветат еден на друг. Според пишувањата на српски Курир, кој се повикува на извори од продукцискиот тим, Накова и Стошиќ си ја исполниле најголемата желба. -Александра симпатиите кон Радован ги покажа уште пред да пристигнат во Костарика. Пред самото запознавање.Раздвојувањето од него, или заминувањето во различни племиња не го поднесе најдобро. Сепак кога и двајцата беа избркани од своите племиња, на Островот на отфрлените, каде учесниците со најмногу негативни гласови чекаат враќање во племето, на Александра и се погоди ситуацијата. Времето на Островот двајцата го поминаа најдобро што знаат, па водеа љубов, посочува изворот на Курир. На српскиот портал се наведува дека страстите останале само на сексот на островот, бидејќи Александра и Радован немаат контакт по враќањето дома. |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
stanija si zamina yupiiiiiiii
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ovoj Zare ko nekoja zena bil..ma kakva zena,on bil beter i od zena..samo gnjavi,i kao demek da se prikaze deka se bori samo za pravda,se ligavi pred site...kolku bese jaden koga i se zavrti namalana Aleksandra "covece,sta si ti mislila covece..pa ovo je Survivor,ti si dosla ovde da prezivljavas"...i porano ne go sakav..ali sega mi e ko mala zbuneta katiljaca
![]() Od cela Makedonija..Sitel si dozvoli takov luksuz Zare da go prati..pa koga veke Zare mozea da ja pratat i Lila..taman generacija se,i samo ona ke se smee na negovite "dosetki"...A mozele i Latas da go pratat..on definnitivno ke bese winner,u prav smisol..do krajot na serijalot,eden po eden site misteriozno ke isceznat..ma kakov Andrija,kakov plemenski sovet..Latas mu e majkata..on ke gi resese site..ccc..Trebase TV Sitel da gi prati Lila,Latas i Zare..i taka ke si imaa klan..ke se vikaa "JugoIstocna Gerijatrija"..blajk ![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
Конечно нашава Александра ќе излезе од депресија...
Радован одбра да ја посети, а со тоа автоматски има еден негативен глас на следниот племенски совет. Радован си фрли клетва за да биде со неа Туку сега Ава да не ни падне во депресија, Влада баш ја има ставено на игнор. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Strasno bese vecerva za gledanje..koj pokvareni likovi bile Sebastijan i Ognjen,toa e ludilo,jedino mi bese kjeif koga mu ja vidov facata na Zarekoga go izglasaa,mislese deka e Mandrak,ali Mandrak ipak e samostrip junak,a Survivor nitu e strip,a Zare uste pomalku pa se odnesuvase kako junak
..sekoja cest za nasata mala Alexandra i Radovan ![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
очигледно Жаре не очекуваше дека ќе излезе...а искрено и јас не очекував.
Оние Ава и Мартина многу ме нервираат!
|
|
![]() |
|
Да Жаре воопшто не очекуваше дека ќе излезе...
и откако отиде на островот каде што се исфрлените дава коментар дека него не му е жал, па тоа е само игра ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
и сега мислам дека не е веќе така активен како што беше,во спиење го поминува времето!
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Жаре глуме некој правач на смеи таму на островот а всуштност се лигави бетер од жена како што напиша Новак.Неподнослив е...лигло.Уште на кој те шиша кога го видов прв пат не ми се пушташе сител...цел кичерај кај него.И да се навратам,Александра е стварно расипана иако е слатка...како може бре тука дечко има таа јавно со Радован се галат таму.
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Него мене друго ми беше муабетот. Се гледам пола од овие женскиве по професија да ми ти биле 'старлети'. Па си викам чекај да прогуглам дали старлета се уште значи исто што и порано. И види исто значење си има во цел свет освен во оваа шоу, каде што старлета уствари му дојде спонзоруша.
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |