![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 42> |
Автор | |
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ААААААААААААхаххахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахаххаахаххахахаахахахахахахаха
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од FosterThePeople - 15.Април.2012 во 09:56 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Далеку е Костарика ..... 10000 км, си мисли сигурно нема да нè видат....
![]() Инаку Ава е супер, неколку цитати од неа:
![]() Pozdravljam svoje roditelje, posebno mamu i tatu...
Osjecam se kao mala princeza, sto i jesam...
Moj decko meditira pola sata, a ja 30 minuta...
Gubim samopouzdanje u druge...
Srusit cu crkvu Sv. Donata i izgraditi jos stariju... (ова ме потсеќа на Грујо со театарот
![]() ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 16.Април.2012 во 09:49 |
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
![]() ![]() ![]() |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Него мене друго ми беше муабетот. Се гледам пола од овие женскиве по професија да ми ти биле 'старлети'. Па си викам чекај да прогуглам дали старлета се уште значи исто што и порано. И види исто значење си има во цел свет освен во оваа шоу, каде што старлета уствари му дојде спонзоруша.
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Жаре глуме некој правач на смеи таму на островот а всуштност се лигави бетер од жена како што напиша Новак.Неподнослив е...лигло.Уште на кој те шиша кога го видов прв пат не ми се пушташе сител...цел кичерај кај него.И да се навратам,Александра е стварно расипана иако е слатка...како може бре тука дечко има таа јавно со Радован се галат таму.
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
и сега мислам дека не е веќе така активен како што беше,во спиење го поминува времето!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Да Жаре воопшто не очекуваше дека ќе излезе...
и откако отиде на островот каде што се исфрлените дава коментар дека него не му е жал, па тоа е само игра ![]() ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
очигледно Жаре не очекуваше дека ќе излезе...а искрено и јас не очекував.
Оние Ава и Мартина многу ме нервираат!
|
|
![]() |
|
Novak Nastich ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Strasno bese vecerva za gledanje..koj pokvareni likovi bile Sebastijan i Ognjen,toa e ludilo,jedino mi bese kjeif koga mu ja vidov facata na Zarekoga go izglasaa,mislese deka e Mandrak,ali Mandrak ipak e samostrip junak,a Survivor nitu e strip,a Zare uste pomalku pa se odnesuvase kako junak
..sekoja cest za nasata mala Alexandra i Radovan ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Конечно нашава Александра ќе излезе од депресија...
Радован одбра да ја посети, а со тоа автоматски има еден негативен глас на следниот племенски совет. Радован си фрли клетва за да биде со неа Туку сега Ава да не ни падне во депресија, Влада баш ја има ставено на игнор. ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Ovoj Zare ko nekoja zena bil..ma kakva zena,on bil beter i od zena..samo gnjavi,i kao demek da se prikaze deka se bori samo za pravda,se ligavi pred site...kolku bese jaden koga i se zavrti namalana Aleksandra "covece,sta si ti mislila covece..pa ovo je Survivor,ti si dosla ovde da prezivljavas"...i porano ne go sakav..ali sega mi e ko mala zbuneta katiljaca
![]() Od cela Makedonija..Sitel si dozvoli takov luksuz Zare da go prati..pa koga veke Zare mozea da ja pratat i Lila..taman generacija se,i samo ona ke se smee na negovite "dosetki"...A mozele i Latas da go pratat..on definnitivno ke bese winner,u prav smisol..do krajot na serijalot,eden po eden site misteriozno ke isceznat..ma kakov Andrija,kakov plemenski sovet..Latas mu e majkata..on ke gi resese site..ccc..Trebase TV Sitel da gi prati Lila,Latas i Zare..i taka ke si imaa klan..ke se vikaa "JugoIstocna Gerijatrija"..blajk ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |