|
За хомосексуализмот |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Viktorija123,
Не може,а да не се избрише. Така функционира универзумот,...природата,......човекот,....итн. Ако е така како што викаш ти,тогаш децата што се раѓаат веднаш пензија ќе земаат,односно ќе продолжат таму кај што завршиле предходно. п.с. Се одалечивме од темата,месенџер ќе се лути. Изменето од Pica pica - 11.Април.2012 во 20:13 |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj veli deka istata lichnost se ragja povtorno? Ili si za evolucija ili ne si - reshi se vekje...
Muabetot ima vrska so sekoja tema a Messi kje odluchi dali sme nadvor ili ne...
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одеднаш почна да ми се допаѓа реториката на православното население кое тврди-,Господ е нешто натприродно, и ,хомосексуалноста е неприродна, - што ми дозволува да поврзам дека - хомосексуалноста е како и хомосексуалната љубов,натприродна,значи боженствена-она што одсекогаш го тврдев - таа е повисока (возвишена) од хетеросексуалноста и хетеросексуалната љубов
|
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам од каде излезе таа логика ? Мешаш поими надприродно и неприродно. Надприродното нешто повеќе од природното од аспект на квалитетите на оноа што се подразбира под природно. Неприродното е нешто што не е природно, нешто што воопшто не припаѓа во светот на природата. Според тоа, надприродно не е исто со неприродно. Изменето од Messenger - 13.Април.2012 во 00:46 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене се во суштина е природно.. па не и бадијала постои
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е веќе сосем друга дискусија... репликата е упатена кон коментарот на Novak Nastich.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако де, јас да си се надополнам... ме поттикна да си го кажам моето размислување независно од вашата дискусија... Ја да се умешам па секаде
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |